Aktív témák
-
NoLF
veterán
értem. ezek szerint egy csöppet sem zavar, hogy ennyi idősen ilyen súllyal bírsz, vagy hogy esetleg ez milyen kihatással lehet az egészségedre a továbbiakban.
kiszálltam a körmenetből
Bubu: egen, szóról szóra.
vén: na igen, tele hassal nem jó... ő... fizikai munkát végezni
-
NoLF
veterán
látom nem érted
én reggel 9ig eszem pékárut, utána már nem. délben még talán belefér a tészta, esetleg rizs, de inkább krumpli. estére pedig csak hús és zöldség.
és láss csodát, éhezés nélkül egy 10est ledobtam, s nem is mozogtam mellette.
a lényeg, hogy a legsúlyosabb energiahordozót, a szénhidrátot tartalmazó ételeket általában csak akkor érdemes fogyasztani, amikor azt még van esélyed elégetni. ebből következőleg ha 12 után eszel szénhidrátot, nagy valószínűséggel nem fog elégni, hanem szépen elraktározódik.
vénség: aki egyszálbélű, az bármikor ehet bármit
-
Timocicu
senior tag
Laktam! 25 évig!
Hogy Te mikre nem emlékszel ...
Kezdek megijedniMajd 3 évig IX.kerület, József Attila lakótelep, de közel 2,5 éve Csepel a lakóhelyem.
Jó reggelt Mindenkinek!
Az enyém
jól indult. Zsombi éjjel belázasodott. Így nem megyünk bölcsibe, ugrott az általa várva vár Mikulás érkezése pénteken a csoportjukba ...
NoLF: Ehhez ittam két kávét, mire leesett, pedig nem is vagyok szőke
bár éjjel nem sokat aludtam ...
-
venember83
nagyúr
-
Timocicu
senior tag
Én nem mondtam, hogy Érden.
Holott Érden érdemes!
Tudsz is ilyen helyet?
A 198cm-hez kell is ekkora láb.
De , hogy is jött ide Érd?
-
BlacKSouL
addikt
sminkben meg vakolva...előzetest láttad?
jáhájj, micsodda dráma lesz itt gyövőhéten
hát kiderül hogy a vénpicsának is meg a másiknak is van ám bakja, és hát ők nem hallgatták ők azt el, nem is hazudtak, csak épp nem került szóba még, és nem volt megfelelő alkalom
jajjistenem mileszmost. de jó hogy csak az utolsó 5 másdopercet meg az előzetest láttam....nade most sóderklubbb
-
hejesírásó
senior tag
az ugyan az mint a paprikás csirke?
vagy papírból vágsz ki ilyet:
ahol olló van ott kivágod a jelölt részeket
majd tálalás végén a papíron át pirospaprikát szitálsz rá?
-
rarri
senior tag
Egy tesót szerintem nem nőként vagy férfiként látunk, hanem tesóként. Ahogy az anyukánkra sem nőként gondolunk, vagy az apukánkra sem férfiként.
Norbi :
Algieba : Azt hittem, csak én tudok szállni, mert sas vagyok.
/ tudom, hülye poén, leültem .
/ Örülök hogy jól aludtál...
-
Algieba
őstag
A gyerek dolog józan megfontolás miatt kimarad az életemből.
Egy túlnépesedett földre felelőtlenség életet hozni. Csak szenvedés lenne a léte és az anyja neve szitokszó a száján...Szerk.: Bubu79: vitatkoznék a boldogság részével... hamar elszáll, és maradnak a rideg tények. Egy kis repülés élményért nem hozok világra új életet. Kisírnám a két szememet, amikor látnám, hogyan szembesül az illúziói halálával és a ténnyel, közel sem habos kakaó az élet, ami 20% öröm és 80% fájdalom.
-
Pisztillus
senior tag
És mit kezdenél egy üres tepsivel? Mert ugye azt nem írtad, hogy tiramisu a la rarri is legyen benne...
Szia, rarri!
Ez a recept nagyon jól hangzott, ezt ki fogjuk egyszer próbálni!
Biztos nagyon fincsi lett a tiramisu a la rarri, egészségetekre!
Amúgy meg: Szép estét mindenkinek!
-
Mawyx
őstag
-
rarri
senior tag
A 10 évesem kedvééert mi maradunk a tejnél. Bár a rendes tiramisunál tejes nescaféba szoktuk áztatni a piskótát. Egyébként most hogy említed, az általam kitalált recept biztos finomabb rumba áztatott piskótával.
Norbi : Nagymamádnak igaza van.
De lesz olyan nő, akinek a tökéletlensége lesz számodra a tökéletes.
-
TexT-BoY
addikt
kurvajo hogy egy jött ment programozo jobb diagnozist állit fel mint az RTG szakemberek
igen jol látod, a jobb oldali az valojában bal, természetesen ezt érte az ütés. a másik oldalon is van, csak megint RTG rulz csak oldalirányu rtg-n látszik.Természetesen éreztem a fájdalmat, nem is picit, de ha egyszer azt mondták hogy ne sirjak legyek férfi azt huzzak haza, akkor mit csináljak?
amugy nem, nem akkora a hiba hoy a 2 szeméremcsont szétlenne
-
TexT-BoY
addikt
tudod amikor mondtam hogy épp szülök... hazaküldtek olyan instrukcióval hogy mankozzéék és folyamatosan terhelhetem 6-8hét után teljes terhelhető... aha. Tegnap a doki hanyatt dobta magát hogy ez még origi törésnek látszik mivel terheltem, a fájalomra meg azért nem reagáltam mert FELKÉSZITETTEK hogy vigyázz befogsz szarni... pedig ugye az jelezne elviekben hogy helo valami nem stimm...
-
Bubu79
addikt
Pohár vazze' mit ittál, amit mi nem?
"Hoppá most látom milyen aranyos dekoltázs figyel itt velem szembe" - mindezt pediglen egy monitorba bámulva pötyögöd, aminek van dekoltázsa?
Amúgy meg ne beszéljél csúnyán, mer' úgy járhatsz, mint a Ford Fairlane-ben a kissrác [link]
BE: No de így milyen felnőtt lesz belőle?
-
pohár
félisten
Ja a link... Hogy ébresszük fel alvó barátnőnket?
-
Ha pesti vagy akkor ide menj el és nem kell vateráról rendelni itt nagyjából minden fajta kapható.
[link]
Esetleg ha ez közelebb van hozzád akkor:
[link]
Bár mindkettő pesten való élést feltételez.Intersparban szoktak még néha gyümölcsös sört tartani. St. Louis kriek szokott talán lenni 500Ft-ért kb. Egyszer azt is meg lehet kóstolni. A Floris mondjuk tényleg jobb.
Illetve a tescoban láttam múltkor valami almás csodát azt még nem próbáltam.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged