- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Timocicu
senior tag
válasz
TexT-BoY #7345 üzenetére
Szvsz minden kerületnek, városnak, településnek ... van jobb és rosszabb része.
Én itt a központban lakom. Két évig a sétálóutca közelében a Belvárosban, most ugyan pár percre onnan Csillagtelepen, hogy változott a családi állapotom, de itt sem olyan rossz. Mondjuk főút ez is, de nem közvetlen a főúton van a panel. Mindenesetre forgalom az van.
De itt van a környéken Piac, Közértek - Áruházak Tesco 3 percre, Posták, Gyógyszertárak, Bölcsi ...
Persze Érddel össze sem hasonlítható, de ott sem mindegy, hogy hol. Ott a XI.kerületben, amit nagyon szerettem, de furi lenne ismét ott lakni.
Itt tudom, hogy 15 - 17 perc a lakástól a Boráros tér, könnyen megközelíthető minden.
Emberiszony?
Mondod ezt egy olyan embernek, aki 14 évet kereskedelemben dolgozott és már 3 éve itthon van a manójával ...
-
pohár
félisten
válasz
TexT-BoY #5494 üzenetére
Wow, ha felkészítenek foghúzásnál, hogy bazdmeg ez fájni fog, akkor meg se érzed?
Hülyék...Amúgy a farokcsont végénél a csont aminek a közepén lyuk van, na annak a két olyan "lyukas" csontnak össze kellene érnie amúgy?
Mert én csak a jobbodon látom hogy az a "lyukas" csont alja és teteje el van törve és és beljebb van mint kéne
Másik oldalon nem látok törést -
Sipi16
őstag
válasz
TexT-BoY #3942 üzenetére
Majd ha hazaértem beszúrok egy képet. Nem én vezettem, de örök nyomott hagyott. Talán azóta vezetek én is ésszel és bízok csak magamban illetve a kocsim müszaki állapotában.
Nem mondom, hogy nem tud elszakadni a cérna de ezek után átértékeltem az övhasználatot... Jobb egyben ültem...
-
Bubu79
addikt
-
kételkedem
addikt
válasz
TexT-BoY #3942 üzenetére
annyira jó hogy mind tapasztalt baleset átélők vagytok Bubu tud neked mesélni a gyűrődő fém sikításáról, de egyébként sem vagy egyedül, más is szenvedett már balesetet
Szerintem senki sem akar bántani. Gyógyulj meg, épülj fel mihamarabb!
szerk: már megint nem frissítettem
-
Bubu79
addikt
válasz
TexT-BoY #3942 üzenetére
Ami szemet szúrt, az a 170, meg a vigyorgó szmájli - erre írtam a sztárolást.
És lehet, hogy hihetetlen, de mást is ért már baleset, úgyhogy nagyon is ismerős lehet, hogy mi és hogyan történik meg az emberrel abban az adott pillanatban. ( Szürkével vésett rész itt )
170-es tempóval elkapva az oszlopot ( még ha fékezel is közben ), nem szállsz ki egy ilyen idős autóból, mert a Párkáknak odafent tele lesz a hócipőjük életed fonalának legömbölyítésével és a gordiuszi csomó megoldását választják a hosszas meló helyett...
A fizika büntet - a meséket pedig hagyd meg szépen a királylányoknak
Igen, elhiszem, hogy fáj - a körítés az, ami nem odavaló...
-
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest