- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Az elso lepesek a legnehezebbek. Az allampolgarsagot megszerezni nekem 460 dollaromba fajt, annyi volt az illetek az application-re. De ha a nullarol indulsz /teszem azt turista, vagy ideiglenes munkavallalo/, akkor rohadt nehez. Kell hozza nagyon sok penz, kiveteles szaktudas, vagy pedig egy amerikai hazastars, aki szponzoral es ket ev utan kapsz egy 2 evre ervenyes permament residency kartyat /ezt hivjak zold kartyanak/, aztan 2 ev utan ujra applikalni kell, akkor megkapod a 10 evre szolo zoldkartyat. Mind ekozben persze ismet rohadt sok penz, orvosi vizsgalatok, ujj lenyomat vetelek, kb 150 oldalas paksametak kitoltese. Utana 5 evet itt kell hogy tolts az orszagban /nem kotelezo egyhuzamban/, ugy, hogy kozben nem tartoztatnak le...stb. Szoval nem rosszalkodsz.
Szovol rogos az ut.
En szerencses voltam, hogy anyamek kijottek es en 18 alatt viszonylag konnyen meg kaptam a zoldkartyat.
Hogyha valaki menekultkent erkezik az orszagba, annak joval konnyebb, mert tulajdonkeppen az orvosi vizsgalatokon kivul semmiert nem kell illeteket fizetniuk es kapasbol megkapjak a zoldkartyat. Ettol fuggetlenul meg eleg szar lehet atcsonakazni kubabol az oceanon, ugy, hogy le se kapcsoljon a parti orseg, ugyhogy a "konnyebb" resze az mar csak arra vonatkozott, ha mar az orszagban vagy. /Ezt onnan tudom, hogy ket kubai baratom is van./ -
philoxenia
MODERÁTOR
A nagy U-val jártam úgy, hogy a saját konkurenciájuk lettek, az új csomagjuk sokkal jobb volt, mint az enyém, kérdeztem, mit lehetne tenni, azt mondták semmit, majd mikor közöltem, hogy akkor lemondom a jelenlegit és újat kötök, mindjárt sikerült kapcsolni egy illetékesebb ügyintézőt, aki az új árán is meg tudta kötni a további előfizetést és még két új csatornát is kaptam..../persze ez tv, de a hozzáállás ua./
-
kételkedem
addikt
Sajnos ez így van. Az ár is reálisnak mondható. Nekem 4500-ért javítottak a tesco parkolós szélvédőjavítóban egy kőfelverődést. A 30 cm-es repedés két végét meg kell fúrnia, majd feltölteni az egészet. Egy munkamenettel meg sem tudja csinálni. A repedés pedig lehet, hogy később úgy dönt, hogy mégis tovább szalad.
(#29997) ngabor2 no igen. Ha összeadom, mennyi lenne egy költözés, és mennyibe fog kerülni a nád rendbetétele, azt hiszem inkább rendbe teszem a nádat!
-
pohár
félisten
De lehet éjszaka jönnének a cuccok, úgy meg ha sok darabban van, nem lehet olyat csinálni hogy ha egy átjött akkor jöjjön a következő
Na de lehet felszabdaltatom vele 3 felé, úgyis automatikus fogadáson vagyok, és ha éjszaka jön a cucc mindhárom el fog indulni (mondjuk akkor meg lassú lesz ha párhuzamosan jön a 3...)
Micsoda problémáim vannak
-
tbs
addikt
-
ladybug
őstag
-
kételkedem
addikt
-
Dylen
senior tag
Mert néha megesik velem a hirtelenfelindulásból vásárlás, ami olyan, hogy megtetszik valami, a próbafülkében elsőre tökjól áll és nagyon boldog vagyok, majd mikor otthon felveszem, akkor észreveszem, hogy itt szúr, meg ott szűk és ha leülök, akkor már nem is olyan kényelmes...
-
bnss
veterán
Nem baki, hanem a széria 388LE-hez képes 47LE-vel erősebb ez a kiadás, ami 7m HUF plusz költséget jelent.
"Kevés a széria 388 lóereje? Ha van pénzed, akkor az izmosítás sem lehetetlen: a bankszámla lecsapolásáért cserébe a Väth E500 Coupé V50S 435 lovat ígér."
szerk.: lassú vagyok, mint régen.
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest