- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #27383 üzenetére
a nem fapad társaságoknál közvetlenül előtte símán lehet 150 is a jegy... de utaztam már londonba fapadossal is 168e ft -ért, céges úton... fél napi várakozással... ... ....... ...... ....... ........ ......... egy másik alkalommal pedig 3 napot dekkoltam londonban, mert sztrájk volt, és egy fillért sem kaptam kártérítésnek...
-
zolynet
veterán
válasz
Integra #27303 üzenetére
mi is szerettünk volna 15-20k-ért kimenni Zürich-be, de ha hónapokat várunk akkor sem lett volna jobb az ár, Swiss-nél 36k/fő volt, Malévnél ha jól emlékszem vissza 50k körül volt ... visszafelé történt egy kis többlet jegykiadás, felajánlották h 250euro fejében menjünk Bécsbe és onnan Bp, csak az volt a baj h másnap dolgozás, ill még volt program és nem akartunk kedden teljesen szétcsúszva megjelenni ... meg persze 14helyett 19körül szállt volna le a gép
'reggelt
-
NoLF
veterán
válasz
Integra #26535 üzenetére
ó mama... majd készítek egy listát, hogy miket fogyassz, ha találsz odakint
nem is vedelni kell... nem a mennyiség, a minőség a lényeg. megkóstolsz hetente 2-t 3-at, másképp fogsz a sörökre tekinteni
mindenesetre a jelszavak amíg nem csinálok listát: märzen, kellerbier, altenbier, dunkel weizen, bock, doppelbock, stb
-
tibi666
senior tag
válasz
Integra #21508 üzenetére
nekem nagyon fárasztja a szemem sajnos. a megszokott meleg színárnyalatokból csináltak egy hideg kéket. a strukturális változtatások bizonyára jók lesznek, amikor a hibákat befoltozzák, nem értem, hogy miért kellett a színvilágon változtatni.
plusz a betűk is összementek.
Aktív témák
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Gitáros topic
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robot fűnyírók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest