Hirdetés
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Van itt valaki?

-
Csabee.
nagyúr
Nincs valamelyikőtöknek eladó Stephenie Meyer: összes eddig magyar nyelven megjelent Twilight New Moon, Eclipse kötetei?
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Bocsáss meg kérlek, ha a lelkedbe tiportam volna, a világért sem szerettem volna fájdalmat okozni.

Elég ennyi, vagy regeljek újra?

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
-
rep3at
őstag
Nemrég láttam a feketepontos topikban egy elég tisztességtelen eladó hozzászólásait és annyira felháborított hogy küldtem neki egy privit, amiben szép szavakkal kifejeztem hogy ilyen mentalitással aligha talál majd vevőket. Hogy mit írt vissza azt inkább meg sem említem..
-
Csabee.
nagyúr
Kezdődhet a cs est..

-
venember83
nagyúr
Holnap nincs. Se jelen. Se múlt. Ahogy már azt hiszem, hogy kifejtettem. Megcáfolni érvekkel nem nagyon lehetett, max. egyet nem érteni.
Race: erről eszembe jutott egy másik szókapcsolat, de nem kívánom csúnya szavakkal terhelni a szervert. Inkább lelépek.
dragonfx: kérdezd Blackiet, ő is ilyesmire panaszkodott, Coldrex csak rövid időre hatott csak. Aztán valamit tett, és túlélte és itt van. Vagy nincs?
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a következő megnevezés, h3n1-re tippelek, bár a h7n1 és a h13n1 is sanszos... -
dragonfx
veterán
ez nagyon nem lesz jó srácok...

folyamatosan stabilan xar az állapotom.
émelgyek, néha 4et 6ot látok...el akarok esni.egyensúlyzavarom van kismértékű lázzal, köhögök, tüsszögök folyika taknyom...remélem nem h1n1et kaptam el....

4 nap vagyok így....szedem a coldrexet strepsils.t....de amíg 4-5 óráig tart a hatásuk jol vagyok utána ujra kezdődik minden....
-
Racecam
nagyúr
Mappa szájba!
-
bnss
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Már visszatért a topic is, és a holnap is. Vagy az még nem?!

-
Ramius
őstag
válasz
venember83
üzenetére
ott van az
-
zoltanz
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Jófej csaj?
Amúgy ha adatbázis csett akkor csak néhány rekord szokott elveszni, nem kell aggódni. 
-
venember83
nagyúr
S még a kyrabaybees írást is törölték, mi értelme van így a holnapnak?

-
neduddki
nagyúr
HI!
Tejjesn feligzttatok szolok az asszonynak h ogy v akrja mar meg a hatam, annyoira izgatolag hattok ram:- )))
udv
neduddki
-
rarri
senior tag
válasz
zoltanz
üzenetére
Én sör helyett rengeteg frissen facsart narancslét ittam . Remélem az levont egy kicsit a kalóriákból...

Bon : Én halászlét nem csináltam, mert valahogy nem kívántam. Ott van most is a mélyhűtőben. Lehet, majd szilveszterkor megcsinálom. Egyébként a haltól függ, mennyire kalóriadús, és a hozzá megevett friss kenyér mennyiségétől. :-)
-
bnss
veterán
Szép karácsony esetét!
Úgy érzem, lesz mit ledolgozni karácsony után.

-
válasz
Bubu79
üzenetére
Hali!
Csak annyi a tünet hogy rosszúl csuktuk rá a dobra a fedőt ezért leesett mosás közben és egészen beragadt
Se ki se be sajnos nem tudjuk elforgatni a dobot mert alul beszorult a fedele ami leesett róla.
Ezt a hajdu csodát meg nem olyan egyszerű szétszedni ezért kell nekünk egy mesterember aki megcsinálja. -
Ramius
őstag
A nagy karácsonyi zabálások után nem híztam egy kilót se

-
zoltanz
nagyúr
Reggel meg úgy nézet ki a balaton mint valami jó horrorfilmben, köd ült a vizen.

-
Algieba
őstag
Szép jó napot mindenkinek!
Sáliláb. -
Bubu79
addikt
válasz
hejesírásó
üzenetére
Az bezony Bódi Szilvi volt egy 645i-ben - kamu video, valami promóciós anyag volt.
Vénségnek üzenem, hogy szerintem még mindig gyönyörű az autó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hejesírásó
senior tag
sziasztok!
volt pár napja egy link valami híres magyar celebről bmw ben és volt egy kis epic fail street racelni akart velük valami 2 srác akart a csajjal, berakná valaki a linket mert nem találom sehol , köszönöm
lángos blöeáháhháhaáháhö
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem csak hallom, látom is

-
venember83
nagyúr
Mondom én, hogy összekap a macsek meg a sárkány.

-
zoltanz
nagyúr
Én meg rakodok takarítok mert a kismacsekom le TK -ázta a lakást kicsit , mindent megrág mint egy kutya...

-
Csabee.
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Én is régen játszottam de jól esett

-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Biztos valami külföldi település és nem nézi ki belőlünk, hogy tudjuk hol van...

Bubu Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek.

-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
Bubu79
üzenetére
Miről maradtam le? (A 09.21-kor induló vonatról ofkórsz, de most nem ez volt a kérdés.)
mod: akkor mesélj, még van 16 percem a 10.21-es vonatindulásig. (Aztán még egy órám, amíg megérkezem a célállomásra.)

mod2: aztamilyendögöskisbigeszálltfelmostavonatra!
De ez már tényleg OFF, csak a barátnőm ne olvassa! 
[ Módosította: Racecam ]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)