Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
hejesírásó
üzenetére
Oké, én nem áramingadozásról beszélek, hanem arról, hogy nyilvánvalóan a táp miatt döglik meg valami, túlfesz, túláram, ilyesmi.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
kivéve ha az áramszolgáltató nem üzemszerű körülményeket hozott össze. ez is tuti.
márpedig ha ilyen kéréssel fordulsz (2 szer is megtettük anno koliban) az áramszolisokhoz ők olyan papírt adnak ki ami vis maioros lesz, mert tudják jól h miért kéred...
és így a táposok nem fizetnek mert ők azt mondják verd le az áramosokon, az áramosok meg szétteszik kis kacsóikat h vis maior.
kétszer is volt ehhez szerencsém.

-
coqito
tag
válasz
Bubu79
üzenetére
16 (22.-én 17) évemmel a hátam mögött ezen reklámszöveg nem sokat mond, de ám legyen!

Sajnos még mindig nem értem teljesen ezt a burkolást, de tuti bennem van a hiba

ludsimon: Volt ma suli, de csak ilyen hobby volt az egész nap úgyhogy melengethetem hogy itt üljek ma is

-
venember83
nagyúr
válasz
hejesírásó
üzenetére
Magyar jogszabályok szerint ha a táp tehető felelőssé a kárért, a garancia az okozott kárra is érvényes. Ez tuti.
SL: Tegnap kb. ötven kilométeren keresztül mentünk húsz-harminc kilométer per órás sebességgel, mivel a lehullott havat nem voltak képesek eltakarítani az illetékesek. Mindezt az ehatvanas európai úton. Ez ilyen, hallod.
-
.bableWes
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szerintem holnap várható lesz majd vihar is, de ha nem lesz akkor lesz helyette más valami, de az tuti hogy lesz valami

mellesleg itt állitolag 80-90km/h-s szél fujt reggel... én éreztem is, rendesen tolt vissza

Killing: megfogadom!

-
Bubu79
addikt
-
coqito
tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
De én így szeretem

-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nálunk most ez a hóhelyzet, délután 6 körül, pont 48 órával a havazás után...
[link], [link], [link], [link], [link], [link]
Már nincs kedvem panaszkodni arra, hogy a városban egyetlen hókotró és egyetlen segílyen (ingyen)élő tesvír sem dolgozik. Salgótarján. Az elhagyott város. Jegyezzétek meg jól a nevet. A város ahol tilos a közterületekről a felelősöknek a havat eltakarítani. És ahol minden egyes magánembert, háztömböt, kisembert példásan megbüntetnek, ha fél órán belül nem takarítja szárazra a járdát a háza előtt.
Ja, hajnalban -15 volt, délután a fényképek készülésekor -8, most -11. Fincsi mi? Tél? Én pont nem szeretem...
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
nem lehet!
megpróbáltuk anno koliban,
teszem azt van egy túlfesz vagy vmi áramkimaradás.
az áramszolgáltató ad ugyan róla papírt amivel mehetsz verni a tam-tam ot de a táp gyártója azt fogja mondani h nem üzemszerűen használtad.
az áramosokon meg nem tudod behajtani, met Ő nem azt vállalta h ilyen különleges eseményektől MENTESEN szolgáltat neked, hanem csak azt h szolgáltat.szval mindenki ellöki magától azt szevasz.
ahhoz jó márkának kell lennie hogy megtérítse a károdat, és szerencsédnek is kell lennie.
ja ha meg vmi vihar van, vagy jegesedés vagy akármi, ami elég könnyen megeshet máris leves mert vis maior (lehet nem jól írtam)
coqito: ne rakd a tápot meg a vinyót a radiátorhoz

-
coqito
tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Hehe, te még nem tudod az igazságot a "szép" gépházamról?
Leszögezem: tökéletesen működik, semmi gondom vele (már 2-napja), és szeretném majd széppé varázsolni így

-
venember83
nagyúr
válasz
hejesírásó
üzenetére
De. Érvényes. Csak elég hosszadalmas behajtani az okozott kár összegét, peres úton lehet csak, ismerve pedig a perköltségeket, ügyvédi díjakat, felejtős az egész.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
coqito
üzenetére
váááá gárááá áváááá áááá
nem mind 1 a színe?????????????????????????????????
nem a szgép házadban lesz?
ps: ja és a táp garija szted érvényes azokra a cuccokra amiket magával ránthat?
nem. nem érvényes. sajnos. ha érvényes lenne nem lennének gagyi gyártók mert belerokkannának a gariztatás költségeibe!

és most mint jól nevelt úri hölgy fogalmaztam mondandómat

-
bnss
veterán
Egy köszönésre van lehetőségem, szép estét mindenkinek!
-
pohár
félisten
Na jöttem... Pfú, tudtok beszélni rendesen

-
-
Racecam
nagyúr
Hmm..., valami gáz van az internettel nálam. Különböző oldalak egyáltalán nem, vagy csak nagyon lassan jönnek be. Köztük az Index, Youtube. Van amelyik pedig azonnal. Laptoppal ugyanez a helyzet. Router kiiktatása után is.

-
coqito
tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Jó, csak érted, még ez a táp is garis, még nincs egy éve hogy vettem...
De meggyőztél! Viszont például amit ajánlottak nincs feketébe ... tiszta rossz, legalább valami szép színe lenne

-
hejesírásó
senior tag
válasz
coqito
üzenetére
ne miatam vegyél rendes tápot-->magad miatt.
nekem már ráment nem tom hány alaplap (asszem 2) meg 1 proci (asszem) meg 2 db vga (erre emlékszem tutira) azóta vettem egy darab RENDES tápot ésm ár kétszer lejárt lassan a gari idejes (2-3 év) de most is vidáman megy és semmi bajom nincs azóta.
meg a hatásfok is jobb, szval spórolok az áramon.
jeeeeee nem olvadnak el a jéghegyek! -
coqito
tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Jó, akkor megígérem neked beszerzek egy normális tápot
Holnap elmegyek megveszem!Ááááááááááááááááááááá......kezdenek folyósodni a szemeim a monitortól. Szünet eleje óta itt ülök

-
coqito
tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
értelek ...
Amit nem mondtam (talán a legfontosabb) laptop lesz a köv. gép.
Tanácsot már kértem táp ügyben találtunk egy jót ott ahol szoktam vásárolni.
Majd eldöntöm ... nem sietem el a döntést, lehet táp mellet döntök! -
hejesírásó
senior tag
válasz
coqito
üzenetére
ahhoz viszont nagyon nem kell majd táp.................
szval az a gép 80 k alatti áron lészen megvásárolva?
mert ha nem akkor nagyon is kell béle egy táp ami jófajta
fsp-nem drága és nem kell 500 wattos minden usernek. hidd el.
kérj tanácsot a milyen tápot vegyek topicban. bocs h nem linkelek de egy üveg martini után a ...-se linkelget ott a kereső

-
ludsimon
veterán
Milyen filmet ajánlotok, mit nézzek meg ma este ami jó?
-
coqito
tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Akkor nem tudom mit tegyek ... para hogyha veszek egy tápot akkor egy darabig nem veszek hdd-t. A pénz, mindig a pénz az ami bezavar. Viszont talán jövöre szülök összefoglalásával kapok új gépet, ahhoz viszont nagyon nem kell majd táp ... viszont merevlemez jól jönne!
Túlfesz védelem van a gépem előtt ... bár tudom ez nemjelent sokat

-
hejesírásó
senior tag
válasz
coqito
üzenetére
terrás vinyót veszel de a deert meg nem cseréled le?
te játszol a kaszással

kihívod magad ellen a sorsot
pisálsz szembeszélbe
érted már végre?
nekem egy rakás pénzem ráment már ilyen gagyi tápokra mert jön egy túlfesz vagy vmi zárlat a gépben és visz több alkatrészt is.
nem baj.én is ilyen voltam, csak a saját káromon tanultam.

-
zoltanz
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én gyanítom, hogy mesterséges inteligenciával lehet dolgunk.

-
coqito
tag
Na emberek! Úgy néz ki nem a tápom hibásodott meg, csupán csak túlmelegedett a HDD a gépemben!
Legalább is nagyon remélem. Ennek ellenére lehet lecserélem MAJD a DeeR tápot, de most úgy érzem beszerzek egy Sata II-es F3-as egy terrabájtos merevlemezt. Valakinek van tapasztalata azzal kapcsolatban hogy elfutott -e ez a lemez sata I-es csatlakozójú gépen, mert akkor merem vállalni hogy itthon állítom át szoftveresen sata I -remár ha volt akinél anélkül is elfutott, vagy inkább kérjem meg szerintetek a boltosokat?
-
-
.bableWes
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Bocsánatot szeretnék kérni, mert így írok az interneten. Nem tehetek róla, hogy nagyon fázott a kezem, de már eléggé átmelegedett, szóval már nem fogok úgy írni.
mellesleg, a fogalmazás sosem volt az erösségem. a hibákat meg nem javitja a mozilla

de legalább a 2alá megvan

-
Killing
addikt
Szaros facebook, egy rohadt képet se lehet feltölteni rá.

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Látom azért a jóindulat benned van

-
ludsimon
veterán
Valaki kérdezte, (sorry már nem emlékszem
) hogy milyen képeket csinál az N79.
Na itt vannak akkor. -
.bableWes
őstag
nállatok is fuj a szél? itt reggel ugy fujt a szél, hogy kifujta a fülest a fülemböl a szél

hála istennek most alább hagyott, csak rohadt hideg van, reggel meg bicajjal kell menni suliba

-
Ramius
őstag
Hazaértem. Szép napot.
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ne csak első részben gondolkodj, sőt, ne csak fizikumban gondolkodj, de maradjunk a fizikumnál. Van ugye még a hölgynek feneke is, szemei is, combjai, vádlijai is, stb. Ha utóbbiak mind megegyeznek, akkor persze, hogy a mellesebb a nyerő. De ugyanez érvényes arra is, hogy ha gyufaszál lábakon áll egyik, a másiknak pedig szép izmos vádlijai vannak, a többi fizikai (és szellemi, lelki) tulajdonság pedig megegyező, akkor az izmosabb lábút választanám, szóval fontos a mell, de nem elsődleges. Szerintem.
15326: Szerinted van egyáltalán "két, kebleit nem nézve TELJESEN megegyezö hölgyemény"? Ha meg nincs, akkor miről beszélünk, kérem szépen?
A megegyezőt szándékosan írtam úgy, ahogy a mondatszerző, mivel idézni csak pontosan illik.
-
Csabee.
nagyúr
Üdv emberek

-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
A több az újabb, nem rég frissített adat

-
kételkedem
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Miért a két különböző adat?
Melyik a tényleges?
Miket nem olvasol te?
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
ja kérem, akkor tessék feltenni rendesen a kérdést.
természetesen a bővebb kebellel rendelkező hölgy lenne a nyerő az én esetemben (is)

-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
hát azért nem hátrány. én mindig zt mondom h az összkép a fontos (meg h tudja-e ügyesen használni odabent az izmait) aminek nyílván része a mellehusa.

Winner na most akkor melyik is a jó?
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
ez oly sok dologtól függ a cicin kívül, hogy a kérdés értelmezhetetlen.
-
Winner_hun
félisten
Hétköznaponkénti 700 - 900 ezer* lapletöltésével és 70 - 75 ezer* egyedi látogatójával, valamint kiváló olvasó-összetételével* a Prohardver Online Portfólió a legértékesebb felületek egyike az IT / számítástechnikai tartalmak között a hazai médiapiacon.
->
Hétköznaponkénti kb. 1 millió* lapletöltésével és 90 - 110 ezer* egyedi látogatójával, valamint kiváló olvasó-összetételével* a Prohardver Online Portfólió a legértékesebb felületek egyike az IT / számítástechnikai tartalmak között a hazai médiapiacon. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
na
most tedd a kezed a szíved helyére:
-adott két néni. egyik deszka (ami kiemelkedés van elöl rajta, azok: orr, köldökpiercing, hidegben mellbimbó), másiknak van melle. Melyiket választod?
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Viszonylag.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
de azért eléggé lényeges, ugyebár...

-
ludsimon
veterán
Jó napot a Hölgyeknek, Uraknak!
-
NoLF
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
lál
-
Winner_hun
félisten
mailer daemon sender.. faterom olvas, aszongya hogy miért sendert ír, ő Sándornak szokott küldeni.

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Talán, de szvsz inkább arra, hogy a pasikat elsősorban nem a mell nagysága érdekli.
kieg.: NoLF, nyilvánvaló, hogy leginkább agyban dőlnek el a címek és helyezések ilyen szinten, a centik és dekák már nem segítenek, erre számos példa van.
-
NoLF
veterán
válasz
hejesírásó
üzenetére
egészségére. ha dekáktól és centiktől vár javulást, már régen rossz.
-
venember83
nagyúr
válasz
hejesírásó
üzenetére
Pedig az izmos női lábak igenis rendkívül vonzók, meg aztán nem tudom, mennyire őszinte az edző, akinek, bár férj is, de az a dolga, hogy gyorsabbá tegye az amúgy vonzó hölgyet.
Móci: Szerintem helyes. Nem rendkívüli szépség, de nincs miért panaszkodnia.
kieg.: Megnéztem a többi képét is, amiket kidobott a Google, kicsit se csúnya az arca.

-
Móci
addikt
válasz
hejesírásó
üzenetére
Ezt a fejet nem menti meg a tejcsárda amúgy sem...

-
BlacKSouL
addikt
Mennyire utálom a purchasing meetinget a vezírrel.

-
hejesírásó
senior tag
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
kár volt írni

rögtön beírt egy droid -
zolynet
veterán
eddig az első nap jól halad, nem droidok az emberkék

-
Csabee.
nagyúr
Ahhoz képest hogy havazást mondtak, elég szépen süt a nap!
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Spórolós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
viszont -8-ban szétfagynak az ujjaim.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

( most Timocicuval foglak
Biztos ami biztos.

mert különben nincs sok ötletem már!