- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Biga123 #111097 üzenetére
Nem itt fog kijonni a különbség
Gyari kalibracio meg nem ips vs oled kérdés, hanem gyarto kérdés, semmi köze a panelhoz. Ha egymás melle teszed őket kalibraltan akkor is hatalmas lesz az eltérés qd oled javára a kontraszt arany miatt. Sdr szabvany félrevezető, mert nem abszolút hanem relatív.Egyébként ha megnezed gyakorlatilag csak gammaban van elteres, samsung 2.2 míg acer srgbt céloz meg
-
-
-
Rewmac
aktív tag
válasz
Biga123 #110105 üzenetére
Nekem eddig nem volt velük bajom, de ez a sok rossz minőségű cserepanel, a garancia és a support szigorítása, a szolgáltatás minősége és a csalás sajnos nekem egyelőre egy nagyon rossz tapasztalat. Persze lehet másnak teljesen rendben lesz minden örökre és semmi baja nem lesz, de nekem a tapasztalatom most nagyon rossz volt. Én azért vettem eddig LG-ket mert bíztam a Supportban és a termék minőségben. Ha legalább az egyik rendben lenne akkor nyugodtan vennék LG-t a jövőben. Sajnos nekem kell a 4 3.1-es HDMI ezért marad majd a Samsung mert 2025-ben még mindig csak 2 gyártó tudta megugrani ezt a lécet.
-
-
krx21
nagyúr
Pont ennyire katasztrofális a helyzet.. A local dimminget pedig köszönöm nem kell hogy bemutasd...
Szerencsés vagy! Nem kell neked középkategória fölé menni...
Pont ebben a videóban nincs semmilyen marketing, a kamera nem csal! Ha pedig azt mondod, hogy nappali fényviszonyoknál, hunyorítva nem látszik? Hát most erre mit mondjak? -
krx21
nagyúr
A helyzet az, hogy nincs eltúlozva... A kamera ugyan az a oled és a lcd esetében is... Az a sötétben nézett, való szomorúság lcd esetében sajnos... Enyhíteni ezen csak a környezet világosításával lehet...
A hiba attól még ott van, ha szándékosan, direkt nem akarjuk észrevenni... Ha valaki meg nem veszi észre, annak semmilyen szín alatt nem érdemes középkategória felett gondolkodni... -
Partizan182
senior tag
Ja, ez nagy kérdés hogy fog-e egyáltalán. LG idéntől nem csinál új FHD OLED-et, a 4k modellekre koncentrálnak, a tavalyi (EG910) még kapható, kérdés hogy meddig. Nulla konkurencia, így magától nehezen lesz olcsóbb (pl a 2014-es EC930 -ért is kb 450-500-at elkérnek a mai napig pedig az már nem is készül).
Én a régit egy 100-asért elpattintottam, így már nem is tűnik olyan drágának, a lelkemnek meg jót tett
Szerk: most látom hogy az EC930-al szemezgetsz, szvsz az EG910 jobb választás, gyorsabb rendszer, egy fokkal jobb panel (elvileg ugyanaz de az EG nem sárgásodik oldalról) meg még supportálja az LG (EC-t már nem). Persze ha kifogsz egy kihagyhatatlan ajánlatot az EC-re az is gigajó, de +10-20k-t simán megér az EG.
-
hello28
aktív tag
Nekem mar mindenhol az eg910 ajánlották!!!
Amugy annyira észrevehető a különbség hogy kb 2orán át próbáltam állítgatni majd ra neztem masik szobába a masik tévére es egyből mik ezek a fakó színek)
Figyelj ha ledeket veri szinbe az biztos !!A 4k felesleges főleg hogy észrevehető legyen 65 coll kellett volna!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest