Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Én most 55 helyére 65-öt célzok meg, annál nagyobb nálam már "egészségtelen" lenne szerintem (3,5m a szoba azon hossza, ahol a fotel<>tévé vannak; nyilván nem ennyi a tiszta nézési távolság, mert én sem a falon ülök és a tévé is állványon van, nincs betolva csutkára; olyan 2,5-2,7-nek saccolom). Szintben is szeretnék feljebb épni a C1-ről.
-
válasz
lazac_
üzenetére
HDR, ill. 165Hz esetében komolyabb lagról hallottam tesztekben, ez elvileg szoftverfrissítéssel helyre lett rakva. 55" C1 utódja lenne, ami egy best buy volt nekem és nagyon bejött minden téren, nagyon kedvelem a webOS-t is, de most elbizonytalanodtam. 65"-ben venném. Samsung S95F-et javasoltak még opciónak.
-
Üdv! Az LG G5 65"-es verziójánál ez a méretadat található a gyártó oldalán talppal együtt: 1 441 x 865/910 x 263, ami szélesség/magasság/mélység. A magaságnál mi ez a két számadat? Lehet állítani a magasságát? Ezen kívül érdekelne, hogy a talp forgatható-e? Gondolom nem, de hátha. Köszönöm!
-
Üdv! Ma üzembe helyeztem egy LG OLED55C1-et, nagyon tetszik, remélem beválik majd!!!
Két kérdésem lenne:
1.) A Google Assistant valahogy működésre bírható? Google TV-s Chromecast-en és Xiaomi Smart Clock-on működik angolul. Állítsam angolra a nyelvet? Menü szintjén maradnék a magyarnál.
2.) Ez specifikusabb kérdés: Telekom tv irányítható a távval. Az érdekelne, hogy az eredeti Telekom táv Guide gomb funkcióját valahogy elő lehetne-e egy nyomással hozni? A 9-es gomb alatti 3 pöttyös menüben az Útmutatóra előjön, de ugye ez több kattintás
Köszönöm! -
válasz
Zsmester89
üzenetére
A csere hogy megy, ha szabad kérdezni? Garanciában megcsinálják?
-
Üdv! Érdeklődnék, hogy Magyarországon jelenleg van-e olyan gyártó, amelyik garanciális hibaként kezeli az oled készülékei beégését! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen autót vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Programozás topic
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Assetto Corsa
- További aktív témák...
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor