-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
Faterkam #46991 üzenetére
"Sajnos LG nem lehet, mert a gyerekszobába már van egy! Áthoztam a távirányítóját hozzánk, és simán vezérelte még 10-12m távolságból is a mi szobánkból. Így összeakadnának 100%. :/"
Nálunk ugyanez a felállás, és nem akad össze.
A gyerekszobában van valami régi LG LCD jelenleg, ha áthozom a távirányítóját (valami netről rendelt szutyadék), akkor pár gombja vezérli az E8-ast is.
De a másik szobából nem. -
sakal83
addikt
válasz
Faterkam #46993 üzenetére
Ha hbo go is kell akkor a pana nem jatszik. Az okostv az Lgnel a legjibb. A sonynal csak elmeletileg. Ilyet keg nem is halottam hogy masik szobaban levo tvt vezerel egy ha jol tudom infras szabalyozo. Esetleg becsukni az ajtot? Egyebkent ha nincs parositva a szabályozó a tvhez nem is mukodik. Legalabbis nalam cserenel parositani kellett.
Ha kell az okosfunkcio akkor LG. Ezen kar porognod.
-
válasz
Faterkam #46986 üzenetére
Én csak azért írtam le mivel rengetegen vesznek hitelre mindenféle fogyasztási cikket aztán csodálkoznak ha kopogtat a Cetelem. Természetesen akinek nem inge...
Én egy 55B9-et ajánlanék. Most az MM-ben pont annyiba kerül. (360) Ég és föld lesz a különbség. Ez egy OLED természetesen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest