- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
McKalton #24588 üzenetére
Én is frissítettem az Oppo 203-at a legújabb CFW-re, de a menüben én nem látom a HDR10+-t mint opciót. Valószínű mert nem támogatja a tévém? Neked megjelent a menüben?
"Hamar beérik azt a kb 100 db Dolby Vision filmet."
Sok értelmét nem látom több dinamikus HDR formátumnak.Ha ezt is szétszakítják a filmgyártók az nekünk végfelhasználóknak nem jó. Viszont van 1db olyan film ami DV és HDR10+ is egyben.
(#24591) FollowTheORI a videók alapján nem tűnik fel a különbség.
-
Joshi
titán
válasz
McKalton #20329 üzenetére
Aki plazmáról váltott OLED-re egy se sírja vissza a plazmát. Persze a még mindig plazma tulajok a VT szériával példázódnak hogy aztán az olyan mint az OLED, de pont ti vagytok az ellenpélda hogy bizony érdemes váltani. Nekem is volt plazmám, de OLED után biztosan nem kéne.
-
-
Joshi
titán
válasz
McKalton #18510 üzenetére
Szerintem sincs mozgásmegjelenítésben akkora előnye a plazmának oleddel szemben mint azt néhányan állítják. Volt nekem is plazmám, de nem tűnik rosszabbnak az oled ebből a szempontból, meg más szempontból sem sőt inkább minden téren jobb.
Igazából csak azért kérdeztem rá tőled, mert te láttad egymás mellett is a két tévét.
-
-
-
-
Pro Koryak
addikt
válasz
McKalton #18316 üzenetére
"mondjuk olyan csúnya szürke foltos kép nem fogadott, mint amit valaki linkelt korábban."
Akkor az fz800 is szar. Lehet olyannak kellene lennie, mint a linkelt foltos b8-nak.
Más:
a rtings elég érdekes teszteket közöl, köszönő viszonyban sincsenek pl. flatpanels vagy hdtv tesztekkel.Az avforums is elég érdekes illetve marketing szagú + nem sok hozzáértés.
-
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
McKalton #17500 üzenetére
Biztos a Panát választanám. Az elektronika szerintem jobban-alaposabban átgondolt és valamivel igényesebb-jobb minőségű, mint az LG-ben. Nem véletlen, hogy valamivel jobb is a képminősége... Support tekintetében jobb az LG, de ha a Pana nem adja fel garanciaidőn belül, akkor később sem fogja jó eséllyel jó sokáig. 5 év elteltével pedig egyiket sem éri majd meg javíttatni, eltekintve valami triviális, olcsón javítható hibától.
-
Joshi
titán
válasz
McKalton #17504 üzenetére
Az Oppo 203 legújabb CFW-je nem tud DV-t, csak a gyári firmware de az meg állítólag bugos. De például azt se tudjuk hogy a HDR10+ mennyire fog elterjedni a DV-hez képest, mert a HDR10+-t meg csak a Pana támogatja az LG és Sony nem. Csak hogy méginkább megnehezítsem a döntésedet. Ja és amiket Balika911 írt.
-
törölt tag
-
-
Tengri
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged