-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalimist
aktív tag
válasz
KorLaci #23082 üzenetére
Létezik egy DV mp4 muxer amivel a base layer-t az enhancement layer-t és ac3 audiot (hd audiot mp4 nem támogat de a tv sem) mp4-be tudod muxolni és ezt már lejátsza a tv. Én így összehasonlítottam 6-7 filmet és szemmel jól látható a különbség természetesen a DV javára.
-
NY_A
őstag
válasz
KorLaci #17582 üzenetére
Az angol lg oldalon a 04.70.95 a legfrissebb, és az is már néhány hónapja elérhető. De a leírása alapján nem vesztel sokat ha kihagyod.
"1. Improvement
1)Fix the buffering issue in BBC iPlayer 4K Dash Live stream
2)Fix wrong channel position in TivuSat2. Applicable model list
OLED65W7V-Z
OLED77W7V-Z
OLED65G7V-Z
OLED77G7V-Z
OLED55E7N-Z
OLED65E7V-Z
OLED55C7D-Z
OLED55C7V-Z
OLED65C7D-Z
OLED65C7V-Z
OLED55B7D-Z
OLED55B7V-Z
OLED65B7D-Z
OLED65B7V-Z" -
Jugar
tag
válasz
KorLaci #15438 üzenetére
A tv belső lejátszója lehet nem kezeli a kiválasztás lehetőségét videosávok között. Ilyen filmet én is töltöttem le PC-re ahol a MPC-HC-n simán külön lehetett kiválasztani a DV videosáv és egy másik közt, de a tv belső lejátszóján ilyen választási lehetőségeket nem találtam. Persze az megint más kérdés, ha mondjuk MPC-HC-n kiválasztjuk a DV sávot, és hdmi 2.0-n keresztül adjuk a tv-nek. Egy probát megér. Én tesztelni igy nem tudtam ezt a forrást, mert gyengusz a videokártyám és csak akadozik a 4K-s film.
-
Joshi
titán
válasz
KorLaci #15438 üzenetére
Erre kíváncsi lennék én is, habár a plusz videósávnak tűnő valami az csak metaadat a DV-nek, de ezt írta is valaki. Nem biztos hogy kezeli a tévé belső lejátszója a DV-t ebben a formátumba. Állítólag az LG kiírja a DV logót ha éppen olyan formátum megy.
(#15443) dgyuri0123 úgy el hajtanak a házimozi topikban a soundbarral csak úgy fröcsög.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
KorLaci #14841 üzenetére
Képarányt válts, de NE a gyorsmenüből. Főmenüben 12-14 (?) fokozatban lehet állítani a nagyítást, azt is többféleképpen. A "mozi" nagyítási mód a "legjobb", mert nem rontja el a képarányt, hanem minden irányba széthúzza. Aztán később ezt egy mozdulattal át tudod variálni a gyorsmenüben normál módra, (pl. 16:9) ha pl. áttetsző logójú a csatorna. Tudniillik az nem fog beégni ami áttetsző fehér, csak ha színes. A "felhasználói" nagyítás mindaddig megmarad úgy, ahogyan azt előzetesen beállítottad a főmenüben. Tehát mindig azt a nagyítást fogja alkalmazni, amit előre beállítottál neki. Természetesen ezt bármikor tudod módosítani menüben. Gyorsmenüben azért nem, mert ott csak az előre beállított képmódok vannak. A "felhasználói" módok mindig a főmenün keresztül érhetők el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged