- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsmester89
őstag
-
-
daneel_hu
addikt
válasz
adamssss #10819 üzenetére
"Az uveg szuri az uv-t igy arra folosleges rakni."
Jah igen... az UV-B-t...
Viszont a fakulásért jelentősen az UV-A felel, azt pedig szinte teljesen átengedi.Ha van otthon valami régebbi dye tintás tintasugaras nyomtatód, akkor nyomtass vele egy képet és tedd valami olyan helyre ahol üveg mögötti napfény, vagy erős szórt fény éri.
Pár hónap alatt kifakul a fenébe. -
válasz
adamssss #9728 üzenetére
Kicsivel több mint egy hónapja van meg a B7V és a star warsra azért mentem el mert sokára jön ki lemezen, de egyébként kicsit gagyi hatása volt a mozinak képileg
Nem is megyek csak ilyen nagy nevű filmekre ami érdekel majd..
Bekapcsoltam a tv adást karácsony tájékán és elfogott a nevetés hogy mennyire gagyi az is ami HD csatorna néven jön..Szóval ez az egyetlen negatív a tv-vel kapcsolatban számomra, hogy könnyű hozzászokni a jó tartalomhoz, aztán ha látok valamit ami felét sem üti meg képminőségbe nem bírom megnézni mert zavar
-
daneel_hu
addikt
válasz
adamssss #9698 üzenetére
"Ettől nem lesz jobb a mozgásmegjelenítés csak az agyadat/szemedet veri át."
De.
Pontosan azért lesz jobb mert az agy/szem nevezetű kombó jobbnak látja.
Ennyi erővel a mozi mint olyan = átverés a villogtatással.Az interpoláció az átverés, mert ott olyan köztes képeket hoz létre az elektronika amelyet a valóságban fel sem vettek.
-
Madwe
nagyúr
válasz
adamssss #9698 üzenetére
Ez egyénfüggő. Van akinek olyan az agya és a szeme, h imádja a bfit, van akinek fel se tűnik kb, s van akinek kifejezetten rossz.
Ez kicsit olyan mint dlp projektoroknál a szivárványozás, az emberek 90% észre sem veszi a hibát, de belőlük a fele észreveszi ha felhívod rá a figyelmét, de van olyan aki magától rögtön észreveszi s rosszul lesz tőle
-
Joshi
titán
válasz
adamssss #9523 üzenetére
Most ezt úgy mondod, mintha a fél vagy egymillás tévéit évente cserélnék az emberek. Azért ennyire nem vet fel senkit a pénz.
Ha mondjuk LG vagy Sony tévéje van az embernek, akkor van HLG, HDR10 és Dolby Vision amivel sok-sok évig el lehet lenni főleg úgy, hogy DV filmet még nem is láttam.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
adamssss #9507 üzenetére
2018-ban szerintem nagyot ütne egy HDR-es FHD OLED, új elektronikával, 20 ms input laggal, javított ABL-el és növelt fényerővel. 350K környékén.
Na ilyen nem lesz ... pedig szerintem frankó lenne, csak konkurenciát állít a LG LCD-inek
Ezt teszi a monopol helyzet... El kell adni valahogy a Nano-piko Quantum gömb cellás 4D-s 16K-s LCD-ket is
(#9508) Nemir Ombe: Igen, akkor nem csak a keleti blokk érintett
de az fix, hogy eléggé szelektíven forgalmazzák.
-
renatto
őstag
válasz
adamssss #8823 üzenetére
Szerintem is jo a WebOS, de azt sajnálom, hogy Androidon azért a UPC Horizon GO megy, ami itt ugye felejtős. Nekem az Android is bejött, bár az eléggé lassú volt, viszont a Sony One Flicker - vagymi - távirányító, használhatatlan volt, míg itt, a Magic Remote továbbra is hihetetlen egyszerű és tökéletes, számomra biztosan.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
adamssss #8324 üzenetére
" a legtöbb alkotást mind a mai napig rendesen filterezik tehát nem is cél a valós kép bemutatása hanem a film hangulatához igazítják/torzítják a valós színvilágot, ergo tök mindegy milyen színteret tud a tv-d, te úgy is azt látod amit az anyag/rendező enged/megálmodott."
Milyen igaz. Pl itt a "Dunkirk", amiben egyetlen "őszinte szín" nem volt, végig a teljes film alatt. Szerintem...
Szürkés zöldes az egész... Rec 2020-ban vajon mennyivel kapnék többet?(#8329) adamssss: Akkor már ketten vagyunk...
(#8331) Joshi : "azért a 2015-ös OLED-ek még nem voltak az igaziak".
Mégis milyen szempontból? Amit írsz, az ferdítés. Én láttam jó pár 4k oledet, de te láttál már fhd oledet működés közben?
-
Joshi
titán
válasz
adamssss #8318 üzenetére
Ahogy előttem írták van még hova fejlődnie a kijelzőknek. Az alábbi táblázatok megmutatják, hogy az egyes színterek egymáshoz képest hogy viszonyulnak. Sajnos hirtelen nem találtam olyan ábrát amin a Rec.2020 is rajta van. Az én Sony OLED tévém és így az LG is, a tesztek alapján az sRGB-t 109%-ban fedi le, úgy hogy még nagyon messze van a Rec.2020 nem hogy a teljes színtér.
-
PuMbA
titán
válasz
adamssss #8318 üzenetére
Az biztos, hogy a gyártók próbálják eltúlozni a színeket, hogy minél jobban eladható legyen a HDR és szembeötlő legyen a különbség, még ha ennek az ára a természetellenesség alap beállításokon. Ahogy Madwe írja. Az emberi szem még a BT.2020 színtérnél is több színt lát, ami a HDR-es filmekben van: [link]. A fekete háromszögön kívül eső területet még ott van, főként zöld árnyalatokban vagyunk hátramaradva
-
Madwe
nagyúr
válasz
adamssss #8318 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. A színtér meg így is korlátozott hdr esetén. Persze a mindennapi színek nagy része eddig is le volt fedve, de igenis vannak olyan fények, helyzetek, tárgyak, effektek, amikhez kell a hdr, sőt olyan is, amihez az is kevés. Attól még H nagyobb a színtér, nem kell mindenre ráhúzni egyet, H ott legyen, ami halvány kék volt az ott is lehet az, de ami még élénkebb az eddigi legelenkebbhez képest, az lehetséges már
-
daneel_hu
addikt
válasz
adamssss #8305 üzenetére
A szokásos színtérben szerintem sem lehet észrevehető a különbség, elvileg a b7 nagyobb fényerőt tud kipréselni magából, valószínűleg még kalibráltan is lenne valamennyi difi.
De, hogy evégett biztos nem lehet szarnak nevezni egyiket sem, az hóttuti'.Ha ugyanazt a cuccot megnézed HDR-ben a B7-en, na akkor már kijön a különbség.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
adamssss #8165 üzenetére
Ezt én is így gondolom...
35 évig költöttem lemezekre, de ez már a múlté. Szóval, még a FHD "lehetőségét" sem használom ki 100%-ig, mert bizony 720p-t is megnézek, nem is ritkán, BD50 pedig annál ritkábban "kerül terítékre" nálam. Ehhez mi a tosznak' vennék 4k-s tévét?
És szerintem a 4k-s oled tulajok 80%-a úgy használja a tévéjét mint én a FHD oledet, de lehet hogy picit tévedek az arányokat illetően.
-
-
janos666
nagyúr
válasz
adamssss #8129 üzenetére
Láttam már pár rossz kábelt. Általában vagy van kép, vagy nincs, esetleg ez felváltva (ha el van törve egy szál benne, és ahogy mozog, úgy változik hogy jó vagy sem, de ha épp jól áll, akár hibátlan a kép), néha pedig nagyon feltűnő, a háttértől erősen elütő, pixel-finomságú zaj van a képen (nem nagyobb blokkokban, hanem egy-egy kis pixel szintjén táncol akkor is, ha te le van ilyen hibákkal az egész képernyő), nem olyasmi, amit keresgélni kell, szándékosan olyan, hogy ha van, akkor könnyű legyen észrevenni. Elvileg utóbbit sem kéne nekünk szabad szemmel látnunk soha, mert a készüléknek is fel kéne ismernie a hibát, és átváltani teljesen fekete képre, de néha még sincs így (de ugyan így, lehet hogy ugyan az a kébel egyik megjelenővel zajos, másikkal se kép, se hang soha...).
-
mayday00
őstag
válasz
adamssss #7121 üzenetére
Moziba szoktál járni? Ott sima a kép? Mikor forog a kamera..pl..Legutóbb a Dunkirk nézetem meg. olyan ,,akadozások voltak" hogy csak néztem. Ez a 24p judder. Ez a film velejárója. Ez nem hiba. Ha bármilyen képjavítót bekapcsolsz a tévén, avval csak rontasz a helyzeten...Pontosan azt szeretnéd nézni ami a BD lemezen van? Akkor kapcsolj ki minden képjavítót..Nem kell belenyúlni a képbe..Minek? Szerintem többet menj moziba..
A különböző képjavítóknak annyi értelme van, mint egy sztereó erősítőre magas, mély hangszínszabályzót rakni..Bár a jobbakon az sincs, vajon miért?
-
Ijk
nagyúr
válasz
adamssss #7121 üzenetére
Allitgasd a trumotiont, be kell lőni azt a szintet ahol meg nem zavar a szappanopera hatás, de már kicsit segít ezeken az ugralasokon. Az a gond hogy tökéletes beállítás nem lesz úgysem, trumotionnel általában judderelnek a tv-k, kisimul a mozgás, de időnként ugrik egyet.
-
Madwe
nagyúr
válasz
adamssss #6910 üzenetére
nem teljesen, szürke zóna. PTK és BTK szerint is büntetendő, ha visszatöltesz filmeket, és elvileg btk szerint nem, de ptk szerint az is büntetendő, ha letöltesz (azaz polgári peres eljárásban ha utánad megy pl a kiadó s beperel jogdíjak be nem fizetése miatt, valszeg nyerne, de eljárás magától nem indul ellened mert nem bűntett). De nincs tökéletesen leszabályozva, de ugyanakkor az tévhit ami itthon elterjedt, h egyértelműen legális.
Pl artisjus-os adót nem azért fizeted merevlemez után, h utána legálisan torrentezhess
hanem azért, mert elméletileg képes vagy rajta lopott adatokat is tárolni. ez még nem jogosít fel semmire. S ha kiszámolod, h 4tb után kb 2-4000 HUFnál sokkal több lenne a jogdíj, amit fizetnél
-
Antonio
senior tag
-
Partizan182
senior tag
válasz
adamssss #4268 üzenetére
Médiában felesleges hasonlítgatni, ott az IPS LCD is megállja a helyét + minden store módban van. Otthon lenne különbség ugyanazon cucc 1080p/SDR - 4k/HDR verzióza között hidd el.
Nekem is 910-esem van, közel sem tökéletes a kép, még SDR-re se. Persze minden mást agyonver a piacon, de fejlődni bőven van hova.
-
Madwe
nagyúr
válasz
adamssss #4082 üzenetére
Én a hdr anyagok 99% netflixen nézem dolby visionben, a legtöbb új sorozat azon abban jön ki! Ezen kívül csak "kölcsönzéseket" szoktam tenni néhány filmre. Egy hdr képes bd player beszerzése tervben van, majd ha normális áron lesznek...HDRes BD lemezeket meg kb csak online rendelni lehet, itthoni boltról nem nagyon tudok ami forgalmazná őket? igaz nem nagyon néztem még utána lévén nincs is hdr képes bd playerem
#4084) hm15 Nem tudom, engem artifactok sosem zavartak, volt h 1 hónapig direkt trumotionnel néztem anyagokat de a végén is ugyanolyan zavarónak tűnt, lehet több idő kell hozzá
-
Jack@l
veterán
-
törölt tag
válasz
adamssss #3954 üzenetére
Annyival sztem nem tud többet mert akkor a b7nek érezhetően "gagyinak" kellene lennie.
összehasonlítvaEz majd ugyan az a képmérettől eltekintve.
Akkor lehet a b7 egy régi pane átdolgozva a w7 meg azért ennyi mert új gyártósor új mérnöki fizetés új minden.
A b7et meg csak áttervezték a hsp ben kicseréltek egy két alkatrészt aszt kész. -
Partizan182
senior tag
válasz
adamssss #3465 üzenetére
Pont a minap voltam havernak állítani az EG910-esét, a sztenderd profil nagyon szar sajnos: képjavító marhaságok, jéghideg színhőmérséklet, dinamikus kontraszt, minden játszik.
Meleg2 színhőmérséklet elsőre iszonyatosan sárgának tűnik, de igen, ez a helyes beállítás.
Javaslok egy próbát: keress valami természetfilmet (ott látszik a legjobban), lehetőleg erdőben játszódót és 3-4 percig nézd Expert 1-ben Meleg2 színhővel. Majd válts vissza normálra és lepődj meg:
- Ki tüntette el az árnyékok részleteit? (erősre rakott Din. kontraszt volt)
- Ki tüntette el a többi részletet? (Zajcsökkentő volt)
- Ki húzta ki filctollal az összes objektum szélét? (Élkiemelő volt)
- Ki állította át az erdő színeit zöldről kékre? (Hibás színhőmérséklet volt)Stb. Javaslom indjul el ezzel, aztán meglátod. Normálra bármikor vissza lehet rakni.
- Expert 1
- Oled light ízlés szerint
- Kontraszt: 90-95
- Sharpness: 50
- Gamma: BT1886
- Dinamikus kontraszt: low (ez utóbbi csak azért hogy ne azt érezd hogy halott lett a kép a túlzottan kiemelt Normal után)És játszd el a pár percig szokom majd vissza Normal módra. Ha így is jobban tetszik maradj azon
-
nobeige
tag
válasz
adamssss #3465 üzenetére
Nem az expert-től lett sárgás, hanem a meleg színhőmérséklettől, ami az expertben az alapértelmezett. Ugyanezt el lehet érni a Standard módban is (bár ott kicsit másképp).
És igen, elvben a meleg a helyes beállítás. Megszokható, de nem muszáj, ha neked nem tetszik. A te tévéd, te nézed, neked tetsszen ne másnak.
-
nobeige
tag
válasz
adamssss #3443 üzenetére
A képbeállítások bementeként és képmódonként különbözőek lehetnek, szóval van mit állítgatni.
Kezdetben mindegyik képmód az összes bemeneten egyforma értékekkel rendelkezik.
Ezeket állíthatod el utána ahogy akarod.
Pl. TV, haladó 1 képmód - beállítod valahogy, akkor az USB haladó 1 képmód változatlan marad, azt külön lehet beállítani. -
nobeige
tag
válasz
adamssss #3441 üzenetére
Trumotion legyen User vagy off.
Ha user, akkor dejudder max 4-5, de inkább 1-3 között, a deblur-t én 10-re szoktam állítani, de az lehet 0 vagy 5 vagy akármi.Másik user beállítás, leginkább TV adásokhoz: Trumotion user, dejudder 0, deblur bármi.
Kísérletezz, döntsd el melyik válik be neked. Hagyj legalább fél órát egy-egy beállításnak, de akár lehet többet is. Mindegyik igényel némi megszokást, és minél tovább nézed, annál jobban el tudod dönteni, hogy neked mi a megfelelő.
-
nobeige
tag
válasz
adamssss #3439 üzenetére
NTFS jó lesz, olvassa a tévé.
A szokásos kölcsönzŒs filmek közül a h264, x264 mkv kontérnerben, DD vagy DTS hanggal biztosan megy. h265-ot még nem próbáltam.
KülsŒ és belsŒ feliratfileok mennek, külsŒ esetén a filenév és a felirat file neve a kiterjesztés kivételével legyen azonos. Hangsávok és feliratsávok közötti váltás megy. -
nobeige
tag
válasz
adamssss #3432 üzenetére
Szerintem jobban jársz, ha hagyod a PC-s baszkódást. Biztos be lehet állítani (sokaknak sikerült), de sokat kell hozzá kommunikálni másokkal, és rengeteg idő elmegy, idő, amit hasznosabb vagy kellemesebb dolgokra is lehetne fordítani.
A) Veszel egy külső vinyót, rámásolod a cuccot, bedugod a tévébe, tökéletes lesz.
B) SMB megosztás, ahogy azt mások is javasolták. BIztos lesz, aki segít ebben. -
Madwe
nagyúr
válasz
adamssss #3434 üzenetére
A szaggatás akkor a 23.975 felskálázásából adódik 60hzre. Azt h pcn hogy csikarj ki kadenciahelyes lejátszást nem tudom, de biztos a gpu driverben kell matatni valamint a lejátszóprogram se mindegy gondolom, de biztos megoldható. Illetve lehet valóban kevés hozzá a gpud...
A kábelnek a képhez semmi köze, nem akarok itt is hitvitát kelteni, de a hdmi digitális, vagy van jel vagy nincs, ha ad jelet ugyanolyan képe lesz az 1000 forintosnak mint a 100.000nek... Sávszél érdekes még, de az megintcsak van/nincs/szétesik lehet, szebb rondább nem helyes nem. Ahogy felettem írták állítsd át a kimeneted (vagy a tv-t tedd limitedre, bár lehet pcn nem lehet, s ha megy amugy is jobb a full)
Egyébként tudsz a pcn megosztási mappát csinálni smbvel vagy dlnaval s a tv médialejátszóját tudod így használni, amihez elég a belső hálód - ilyenkor persze nme árt ha kábellel van netre kötve a tv meg a laptop. Ez esetben nem számít h milyen a gpud, uh lehet ez lesz a jó megoldás.
Egyébként nasnak sok előnye van, synology esetén pl automatikus letöltés sorozatokhoz, filmekhez amik még meg se jelentek bizonyos kritériák alapján, automatikus feliratletöltés, maunálisan távolról is elindíthatsz torrentet, nomeg leeve van egy saját felhőd
-
Madwe
nagyúr
válasz
adamssss #3432 üzenetére
Pcről nézve filmeket nézel gondolom, kérdés mivel, hány hzen megy, az natív e. Az, h a fekete nem jó, lehet a fekete szint miatt is, ami a tvn, vagy a videokártyádon rosszul van beállítva. Aztán az is lehet, h 23.975öt nézel natívan, s az zavar. Ez ha nagyon zavar, akkor trumotion beállításokkal tudod javítani, 2-2 fölé nem vinném mert szappanozik nagyon ott már.
Hosszú távon javaslom egy nas beszerzését, esetleg egy médialejátszóét is, ilyen tv mellé dukál (mondjuk nekem a tv beépített lejátszója teljesen megfelel, mert kadenciahelyes, gyors. én az xplayt használom plexhez, ott transzkódolni se kell kb soha)
-
Partizan182
senior tag
válasz
adamssss #3384 üzenetére
Gratula.
Beállítások: Haladó1/2 -t használd, alapból azok a legpontosabbak. Ha elégedett vagy a képpel nagyon nem kell mást állítani, bár én a kontrasztot felvettem 95-re (nem clippeli a limited range tesztábrát), Oled fény nálam este 40, nappal 70, gamma este 2.4, nappal 2.2.
Max Trumotion-nal lehet játszani, custom módban a dejudder 2-3 körül még nem ordenáré a szappanopera effect és a folyamatosságnak jót tesz.
Majd írd meg az élményeket
-
-
Strezi
őstag
válasz
adamssss #3329 üzenetére
Nekem nincs halott vagy beragadt pixel. Karácsonykor lesz két éves, 65 4K OLED-ről váltottam vissza, nem bántam meg.
Beégés nincs, idővel vagy kikapcsoláskor elmúló IR van. Nem zavaró, tesztábrán kívül nem vettem észre.NS777-nek mennie kell? Nekem is olyanok ácsorognak a TV mellett...
-
Partizan182
senior tag
válasz
adamssss #3329 üzenetére
Döglött pixel esélye szinte 100%. Enyimen három veres subpixel is halott, egyszer véletlen vettem észre mikor a képernyőtől 2 cm-re volt az arcom kábel dugdosás közben, akkor lecsekkoltam tesztképpel. Normál használattal láthatatlan (a WRGB alpixel struktúra hálás hatása).
910-em van igen, tavaly tavasszal vettem, azóta megy napi 5-6 órában minimum, de hetente egyszer a mai napig kicsúszik egy 'bazmeg dejó a képe', utoljára épp pont tegnap.
Egyetlen hiba ami nagyriktán észrevehető a vinnyettálás, ez nagyon sötét (<5%), nagyon uniform jeleneteknél látszik. Meg mivel PC-vel is használom az ABL is (böngészőnél pl), de azt személy szerint leszarom.
Kurvajó tévé, ennyiért ajándék.
-
daneel_hu
addikt
válasz
adamssss #3329 üzenetére
Sokkal jobb mint egy LCD/LED.
Persze azért egy csúcskategóriás LCD BFI-vel nem mondanám, hogy rosszabb, de kontrasztban még ezeknek is odabasz az OLED. Főleg a sötét színek durvábbak.Ahol hiányérzeted lehet, az a mozgásmegjelenítés, főleg 24p-s mozitartalmak esetében.
Nem árt ha van hozzá egy jó médiabox.
TruMotion kikapcsol (interpoláció), és RealCinema ON. (utóbbi 24p és kikapcsolt interpoláció esetében automatikusan bekapcsol)Egyébként plazmát nem zavaró OLED után nézni, de LCD-t többnyire igen.
Plazma valahogy még mindíg frankó.Ha sok sportot nézel, akkor még az interpoláció miatt sem aggódnék.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
adamssss #3324 üzenetére
A 910 teljesen jó választás (a másik 2 nem annyiea), ha olcsón akarsz jó képet (ha meg majd jobb elterjed a 4K és HDR és már csak ilyen tartalmak lesznek, akkor cserélsz, addig is tudsz gyüjtögetni
) érdemes hivtalos forgalmazótól és + 5év gar. kiterjesztéssel venni, a biztonság és a jövőbeli eladhatóság miatt .... (a sokak által emlegetett, sávosodástól, beégéstől, háttérfény szabályozástól, hajlítástól, stb nem kell tartani, csak nagyon extrém körülmények között lehet látni/összehozni ezeket)....
-
Partizan182
senior tag
válasz
adamssss #3324 üzenetére
Ez kb mind ugyanaz, EC930-at kerülném mert az nagyon régi (mondjuk panel full ugyanaz, de ott nagyon nyekereg a Webos), EG910(v) most még lehet kapni, aza jó kis csóróoled
Nekem több mint egy éve van, beéégés ilyenek sose voltak valós felhasználás mellett. Gyerekbetegség van, ezek egy részét nagyon fejlesztették a tavalyi (B6/C6) modelleknél, de itt még elég jellemzőek:
- Vinnyettálás + uniformity problémák a nagyon sötét részletekben (<ire 5)
- Tinting (enyém bal fele kicsit hűvösebb mint a job)
- Döglött pixel biztos lesz
- FHD miatt közelről rácsháló effect
- kicsit dadogó WebOS
- agresszív ABLElectrovisionből meg ilyen outletekből drága cuccot nem nagyon érdemes, ha megnézed a normálisabb boltok kb hasonló árban akciózzák (most tán olyan 370 az ED-nél), és az valószínűbb h nem kiállított darab volt.
Ha ez segít azóta nagyon fáj LCD kiijelzőt nézni, ez egy más világ
-
Madwe
nagyúr
válasz
adamssss #3326 üzenetére
Néztél már hdr tartalmat oleden sötét szobában
? én beszabehu
de persze 200k felár sok érte ha nem érdekel, azt aláírom. Viszont a hdr 10 és a dolby vision szabvánnyal rendben lesz a következő 5 évben. Nitben max lehet felfele fognak mászni, vagy máshogy skáláznak majd, de lassan már véglegesedik a hdr szabványláz. Több nem hiszem h jönne, új feltételeket se hiszem h lennének...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia