- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lucky750
tag
válasz
claire78
üzenetére
Mér? Fényesen az igazi. Nem sötétítve. Nem hiába érdekel, hogy lehet kikapcsolni. Mindenhol zavaró. Játéknak főleg zavaró lehet. Igazi fehéret akarok nézni, nem valami fehér féleséget. Hosszabb távon alacsonyabb jobb lehet, mer kímélőbb, viszont, aki egy időszakra akarja, és élvezni akarja az igazi színeket, annak ne már a lehúzott színeket kelljen nézni. Hogy neked sok, az a te szubjektív véleményed. Nem azért vagyok itt, hogy véleményt hallgassak, ki mit gondol erről, hanem hogy aki tud, az írjon, mer tényleg zavaró tud lenni. Hiába rakom át alacsonyabba, akkor max a váltás nem lesz olyan nagy és alapból sötétebb lesz. Cél, hogy folyamatosan világos legyen, nem pedig az, hogy a már butított fényerőből kevesebbet butítson, hogy kisebb legyen a kül.
Nézd, én tudom mér akarom. Hiába mondod, hogy jó.
Erre akarok valami megoldást. Teljesen lényegtelen te mit hogyan használsz, ha egyszer nem neked van bajod, hanem nekem. Ettől még nem javul meg az én problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fogyjunk le!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- WiFi hiba? Internet szakadozik? Hálózati IT segítség
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Erre akarok valami megoldást. Teljesen lényegtelen te mit hogyan használsz, ha egyszer nem neked van bajod, hanem nekem. Ettől még nem javul meg az én problémám.
Vhiktor