Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lucky750
tag
válasz
claire78
üzenetére
Mér? Fényesen az igazi. Nem sötétítve. Nem hiába érdekel, hogy lehet kikapcsolni. Mindenhol zavaró. Játéknak főleg zavaró lehet. Igazi fehéret akarok nézni, nem valami fehér féleséget. Hosszabb távon alacsonyabb jobb lehet, mer kímélőbb, viszont, aki egy időszakra akarja, és élvezni akarja az igazi színeket, annak ne már a lehúzott színeket kelljen nézni. Hogy neked sok, az a te szubjektív véleményed. Nem azért vagyok itt, hogy véleményt hallgassak, ki mit gondol erről, hanem hogy aki tud, az írjon, mer tényleg zavaró tud lenni. Hiába rakom át alacsonyabba, akkor max a váltás nem lesz olyan nagy és alapból sötétebb lesz. Cél, hogy folyamatosan világos legyen, nem pedig az, hogy a már butított fényerőből kevesebbet butítson, hogy kisebb legyen a kül.
Nézd, én tudom mér akarom. Hiába mondod, hogy jó.
Erre akarok valami megoldást. Teljesen lényegtelen te mit hogyan használsz, ha egyszer nem neked van bajod, hanem nekem. Ettől még nem javul meg az én problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Erre akarok valami megoldást. Teljesen lényegtelen te mit hogyan használsz, ha egyszer nem neked van bajod, hanem nekem. Ettől még nem javul meg az én problémám.
Vhiktor