Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lucky750
tag
válasz
claire78
üzenetére
Mér? Fényesen az igazi. Nem sötétítve. Nem hiába érdekel, hogy lehet kikapcsolni. Mindenhol zavaró. Játéknak főleg zavaró lehet. Igazi fehéret akarok nézni, nem valami fehér féleséget. Hosszabb távon alacsonyabb jobb lehet, mer kímélőbb, viszont, aki egy időszakra akarja, és élvezni akarja az igazi színeket, annak ne már a lehúzott színeket kelljen nézni. Hogy neked sok, az a te szubjektív véleményed. Nem azért vagyok itt, hogy véleményt hallgassak, ki mit gondol erről, hanem hogy aki tud, az írjon, mer tényleg zavaró tud lenni. Hiába rakom át alacsonyabba, akkor max a váltás nem lesz olyan nagy és alapból sötétebb lesz. Cél, hogy folyamatosan világos legyen, nem pedig az, hogy a már butított fényerőből kevesebbet butítson, hogy kisebb legyen a kül.
Nézd, én tudom mér akarom. Hiába mondod, hogy jó.
Erre akarok valami megoldást. Teljesen lényegtelen te mit hogyan használsz, ha egyszer nem neked van bajod, hanem nekem. Ettől még nem javul meg az én problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL dec. 31 éjfélig!!
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Erre akarok valami megoldást. Teljesen lényegtelen te mit hogyan használsz, ha egyszer nem neked van bajod, hanem nekem. Ettől még nem javul meg az én problémám.
Vhiktor