Hirdetés
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Azért a teszt környezet sem mindegy, amennyire én tudom az rtings tartós tesztjein a tv-k kikapcsolás nélkül, folyamatosan, max beállítás (fényerő) mellett megy. Ráadásul teljesen statikus tartalom megy, CNN vagy ehhez hasonló híradás. Ez nyilván egyik tv-nek sem optimális, paneltől függetlenül.
Ha valaki "ésszerűen" használja a saját eszközét, akkor ez az érték véleményem szerint igencsak eltér az általuk tapasztalhatótól. Itt nyilván a burn in jelenségre mennek rá, ami alapvetően jó, hiszen a hajlandóság is már egy jó kiindulópont a vásárláshoz, ellenben elég sok elégedett vásárló van itt akár samsung frontól is, akinél ez a jelenség még nem jött elő kevesebb vagy hasonló óraszám alatt.
Így tehát ez kicsit szenzációhajhászás számomra a teszt és a kapott értékek, de nyilván van itt nálam szakavatottabb és tapasztaltabb ember ebben a témában aki megcáfolja ezt vagy épp alátámasztja.
De félreértés ne essék, én nem a Samsung mellett vagyok, biztos kevésbé megbízható hosszabb távon mint egy LG, de nem szeretem amikor sarkított tesztekből húzúnk le egy vagy épp több konkrét márkát
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor