Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Már egy ideje követem a topic tartalmát és látom visszatérő jelenlség ez a Sony vs bármi más tv képi világa meg azok beállíthatóságai. Nem tisztem beleszólni hármatok vitájába, ha ezt nevezhetjük annak, de már szerintem sokak nevében mondhatom, hogy az okos enged...

Én annyit tudnék hozzáfűzni ehhez a jelenséghez, hogy ízlések és pofonok. Te meg vagy győződve arról, hogy a Sony az egyik legtökéletesebb oled gyártó, ami szakmailag feltételezem alátámasztható, hiszen rengeteg teszt van róla és rting is azt hozta ki home theatre kategória csúcsának, tehát alapja biztos van.
Ezzel nincs is semmi baj, viszont lehet másoknak ellenvéleménye. Hogy ez mennyire megalapozott szakmailag vagy sem az más kérdés, de a tech világ és az élet számos területéről lehetne meríteni példát, ahol a mai napig tart ilyen és ehhez hasonló konfliktus. Itt nem lesz egyértelmű győztes, mert akkor a topic neve az is lehetne, hogy Sony Oled és mindenki más.
Ahány ember annyi vélemény és ízlés, ezt nem lehet összeegyeztetni sem a való életben, sem egy szakmai topicban. Szerintem engedjétek el ezt a vonalat, szóljon arról tényleg ez a hely amiről tényleg kell, ne az "osztályfőnököt" kelljen hívni, hogy tegyen rendet a padsorban.
Nyilván ezt most neked írtam, de nem csak neked szólt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Micro Four Thirds
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor