- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Már egy ideje követem a topic tartalmát és látom visszatérő jelenlség ez a Sony vs bármi más tv képi világa meg azok beállíthatóságai. Nem tisztem beleszólni hármatok vitájába, ha ezt nevezhetjük annak, de már szerintem sokak nevében mondhatom, hogy az okos enged...

Én annyit tudnék hozzáfűzni ehhez a jelenséghez, hogy ízlések és pofonok. Te meg vagy győződve arról, hogy a Sony az egyik legtökéletesebb oled gyártó, ami szakmailag feltételezem alátámasztható, hiszen rengeteg teszt van róla és rting is azt hozta ki home theatre kategória csúcsának, tehát alapja biztos van.
Ezzel nincs is semmi baj, viszont lehet másoknak ellenvéleménye. Hogy ez mennyire megalapozott szakmailag vagy sem az más kérdés, de a tech világ és az élet számos területéről lehetne meríteni példát, ahol a mai napig tart ilyen és ehhez hasonló konfliktus. Itt nem lesz egyértelmű győztes, mert akkor a topic neve az is lehetne, hogy Sony Oled és mindenki más.
Ahány ember annyi vélemény és ízlés, ezt nem lehet összeegyeztetni sem a való életben, sem egy szakmai topicban. Szerintem engedjétek el ezt a vonalat, szóljon arról tényleg ez a hely amiről tényleg kell, ne az "osztályfőnököt" kelljen hívni, hogy tegyen rendet a padsorban.
Nyilván ezt most neked írtam, de nem csak neked szólt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor