Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
Nekem egyszer volt mindösszesen dolgom samsung ügyfélszolgálattal, vettem ugyanis átmeneti csóróságra hivatkova még 2015-ben egy samu 55JU7100-ast - előző párommal zártuk a kapcsolatot aztán van az a pont amikor mindent hátrahagyva inkább futsz és csak erre futotta...
Na szóval ez kiterjesztett MM garis shopping volt - 4 év totálban. Mit tesz isten a 4 év előtt 2 hónappal egy kb 5 centi hosszú vertikális pixelsor csík jelent meg, zölden a TV képernyőjének jobb felső sarkában. Hívtam is a gariztató céget akik egyből kijöttek, megnézték, fotózták és mondták, hogy ez panel csere. Mondtam OK.
Hívtam őket hetente, mondták hogy várják a Samsung válszát. Persze minden létező jogi időkorlát letelt és a végén nem lett panel, mert a Samsung szart az egészre.
Én meg szépen kiszálltam az ügyből is visszakaptam az 55 colos alap 4k-s TV teljes vételárát ami 350k volt!!! Ebből lett egy 75Q60 másnap, ráadásul a kis 55 colos maradhatott, pont leszarta az MM szerződött garis biztosítója mit csinálok én azzal, szóval végül bement a lányom szóbájába, míg a q60 kint van a nappaliban.. persze ekkor már volt C9 is - hogy legyen filmezésre alkalmas TV is.
Szóval nem, a samsung nem reagál.
Aztán elhelyezkedtem egy cégnél ahol a minőségbiztosításon egy volt samsungos srác dolgozik. Ő mesélt egy-két dolgot - horror dolgot. Tákolmány az egész- ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- PlayStation 5
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor