- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Magisk
- Két szempontból sem lesz profi a Xiaomi 18
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djg
aktív tag
Sziasztok,
Kis segitseget szeretnek kerni.
Plexet es xplayt hasznalok es a desktop pc-n tarolt filmeket kabelen jatszom at igy a tevere.
Eddig tokeletesen mukodott, de most meghulyult kicsit.
A batman v superman bovitett kiadasat kezdtem nezni, ahol vannak angol nyelvu reszek is. 20 perc utan rajottem, hogy be tudom kapcsolni azt, hogy a magyar reszek alatt ne, de az angol alatt feliratozva legyen. Ehhez transcoding szukseges, azt irta. Nem tudom ez mit jelent, de hagytam dolgozni vele. Ramentem, es azota a beszedhangok megszuntek letezni. A hangeffektek megvannak, de beszedhang egyaltalan. Es nem csak ennel a filmnel, de az osszesnel elallitodott valami, fogalmam sincs mi. Teveadasnal nincs gond, de visszalepve az xplaybe tovabbra is fennall. Se a teve, se a gep ujrainditasa nem oldotta meg a hibat.
Van otletetek, hogy mi allitodott el, hogy lehetne helyreallitani?
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor