Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új belépő a Honornál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
Dareiosss
üzenetére
Soha életemben nem láttam egyik barátomnál, boltban - akárhol homogén panelt. Nincs.
Egyszerűen el kell fogadni, hogy nem létezik. Van jobb, rosszabb, van nagyon sok ami kicsit inhomogén de valós tartalmon egyáltalán nem látszik, van ami látszik ha keresed és van ami látszik mert kizökkent a műsorból. Szerintem kizárólag ez utóbbit kell gariztatni.
Nekem Szkutyi féle panelem volt a C9-ben, ráadásul nem csak függőleges sötét sávokat tudott, hanem volt benne egy 25 centi széles horizontális sötét sáv is - ráadásul mint minden 65C9 ez is tintingelt mint az állat, annyira, hogy pöccintenem kellet 7-et a sárga HUE-n, el a zöldtől. Megtartottam 4 évig? - Meg! Miért? Mert a faszt se érdekli ha csak nézem a műsort és nem látszik, nem zavar! Gyönyörű képe volt, minden haverom azért vett OLEDEt mert látta a C9-esemet. A csíkos inhmogén szar C9-esemet
Titeket szerintem a tudat zavar hogy nem hundert procent a panel és hogy tesztábrával meg lehet találni a jelenséget - de van egy rossz hírem: sose lesz az.
Ennyi erővel mérjél sűrítést a kocsid 4-6-8 akárhány hengerében és dobd ki az egészet, mert lesz eltérés... Vagy hívj bulldozert a házadhoz mert nem egyformán homogén a homlokzati hőszigetelésed, illetve ablakokat is népszavával verjétek ki azonnal a helyéről mert ahány darab, pont annyi féle Uw érték mérhető.... Ja magaddal se bánj kesztyűs kézzel mert mindig más hangulatban vagy
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor