Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hunspikey

őstag

válasz Dareiosss #91481 üzenetére

Soha életemben nem láttam egyik barátomnál, boltban - akárhol homogén panelt. Nincs.

Egyszerűen el kell fogadni, hogy nem létezik. Van jobb, rosszabb, van nagyon sok ami kicsit inhomogén de valós tartalmon egyáltalán nem látszik, van ami látszik ha keresed és van ami látszik mert kizökkent a műsorból. Szerintem kizárólag ez utóbbit kell gariztatni.

Nekem Szkutyi féle panelem volt a C9-ben, ráadásul nem csak függőleges sötét sávokat tudott, hanem volt benne egy 25 centi széles horizontális sötét sáv is - ráadásul mint minden 65C9 ez is tintingelt mint az állat, annyira, hogy pöccintenem kellet 7-et a sárga HUE-n, el a zöldtől. Megtartottam 4 évig? - Meg! Miért? Mert a faszt se érdekli ha csak nézem a műsort és nem látszik, nem zavar! Gyönyörű képe volt, minden haverom azért vett OLEDEt mert látta a C9-esemet. A csíkos inhmogén szar C9-esemet :D

Titeket szerintem a tudat zavar hogy nem hundert procent a panel és hogy tesztábrával meg lehet találni a jelenséget - de van egy rossz hírem: sose lesz az.

Ennyi erővel mérjél sűrítést a kocsid 4-6-8 akárhány hengerében és dobd ki az egészet, mert lesz eltérés... Vagy hívj bulldozert a házadhoz mert nem egyformán homogén a homlokzati hőszigetelésed, illetve ablakokat is népszavával verjétek ki azonnal a helyéről mert ahány darab, pont annyi féle Uw érték mérhető.... Ja magaddal se bánj kesztyűs kézzel mert mindig más hangulatban vagy :C

Új hozzászólás Aktív témák