Hirdetés
- iPhone topik
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
Dareiosss
üzenetére
Soha életemben nem láttam egyik barátomnál, boltban - akárhol homogén panelt. Nincs.
Egyszerűen el kell fogadni, hogy nem létezik. Van jobb, rosszabb, van nagyon sok ami kicsit inhomogén de valós tartalmon egyáltalán nem látszik, van ami látszik ha keresed és van ami látszik mert kizökkent a műsorból. Szerintem kizárólag ez utóbbit kell gariztatni.
Nekem Szkutyi féle panelem volt a C9-ben, ráadásul nem csak függőleges sötét sávokat tudott, hanem volt benne egy 25 centi széles horizontális sötét sáv is - ráadásul mint minden 65C9 ez is tintingelt mint az állat, annyira, hogy pöccintenem kellet 7-et a sárga HUE-n, el a zöldtől. Megtartottam 4 évig? - Meg! Miért? Mert a faszt se érdekli ha csak nézem a műsort és nem látszik, nem zavar! Gyönyörű képe volt, minden haverom azért vett OLEDEt mert látta a C9-esemet. A csíkos inhmogén szar C9-esemet
Titeket szerintem a tudat zavar hogy nem hundert procent a panel és hogy tesztábrával meg lehet találni a jelenséget - de van egy rossz hírem: sose lesz az.
Ennyi erővel mérjél sűrítést a kocsid 4-6-8 akárhány hengerében és dobd ki az egészet, mert lesz eltérés... Vagy hívj bulldozert a házadhoz mert nem egyformán homogén a homlokzati hőszigetelésed, illetve ablakokat is népszavával verjétek ki azonnal a helyéről mert ahány darab, pont annyi féle Uw érték mérhető.... Ja magaddal se bánj kesztyűs kézzel mert mindig más hangulatban vagy
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szédületes tempót rejt OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor