Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AldoWinnfiel

csendes tag

Sikeresen megérkezett az LG OLED B2-es tv 55-ös méretben csütörtökön, szóval leszámítva a családi és egyéb programokat, volt időm beállítgatni, használni, élvezni. Az előző tévém egy IPS Sony Bravia volt, szerettem azt is, vagyis szeretem azt is, mert az meg a nappaliba került át, a sportadásokhoz tökéletes lesz. :) De azért ez az OLED más szint. Nyilván egy ilyen panel után a 'végtelen" kontraszt tűnt fel, megnéztem pl. a 65 című filmet, hát az a Sonyn sokkal kevésbé lett volna élvezhető. :) Itt meg minden parádésan festett. Ami hátránya az OLED-nek, ami igazából nem is hátrány, de: - Egyfelől nagyon gyorsan hozzászoksz a jóhoz, és keresed a 4k HDR, meg DV tartalmakat. Mindenhol IS. A másik meg, hogy egyszerűen annyira jó a cucc, hogy abszolút büntet minden egyes gyengébb forrást, de még azt is, ha egy mesefilmben gyengébb egy animáció, vagy ha élőszereplősben rosszabb a CGI, esetleg a fényképezés. :D Egyébként a korábban általatok említett esetleges képhibákból semmivel nem találkoztam, nem volt csikozódás vagy ilyesmi, elszíneződés stb. LG okostévé rendszert meg ismertem, azt amúgy is szerettem. Szóval összességében úgy érzem, hogy egy lakótelepi lakásba ez a tévé egy soundbarral kimaxolta a moziélményt kb. (nincs túl drága soundbarom, de így is félek sokszor, hogy a szomszédok mindjárt átkopognak :D) Tegnap néztem Netflixről a Nyugaton a helyzet változatlant, hát váó. A film még annyira nem is tetszett, mert érzelmileg nem vitt magával, de ahogy kinézett, az... No, szóval jó ez az OLED. :))

Új hozzászólás Aktív témák