Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AldoWinnfiel
csendes tag
Sikeresen megérkezett az LG OLED B2-es tv 55-ös méretben csütörtökön, szóval leszámítva a családi és egyéb programokat, volt időm beállítgatni, használni, élvezni. Az előző tévém egy IPS Sony Bravia volt, szerettem azt is, vagyis szeretem azt is, mert az meg a nappaliba került át, a sportadásokhoz tökéletes lesz.
De azért ez az OLED más szint. Nyilván egy ilyen panel után a 'végtelen" kontraszt tűnt fel, megnéztem pl. a 65 című filmet, hát az a Sonyn sokkal kevésbé lett volna élvezhető.
Itt meg minden parádésan festett. Ami hátránya az OLED-nek, ami igazából nem is hátrány, de: - Egyfelől nagyon gyorsan hozzászoksz a jóhoz, és keresed a 4k HDR, meg DV tartalmakat. Mindenhol IS. A másik meg, hogy egyszerűen annyira jó a cucc, hogy abszolút büntet minden egyes gyengébb forrást, de még azt is, ha egy mesefilmben gyengébb egy animáció, vagy ha élőszereplősben rosszabb a CGI, esetleg a fényképezés.
Egyébként a korábban általatok említett esetleges képhibákból semmivel nem találkoztam, nem volt csikozódás vagy ilyesmi, elszíneződés stb. LG okostévé rendszert meg ismertem, azt amúgy is szerettem. Szóval összességében úgy érzem, hogy egy lakótelepi lakásba ez a tévé egy soundbarral kimaxolta a moziélményt kb. (nincs túl drága soundbarom, de így is félek sokszor, hogy a szomszédok mindjárt átkopognak
) Tegnap néztem Netflixről a Nyugaton a helyzet változatlant, hát váó. A film még annyira nem is tetszett, mert érzelmileg nem vitt magával, de ahogy kinézett, az... No, szóval jó ez az OLED.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- OTP Bank topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De azért ez az OLED más szint. Nyilván egy ilyen panel után a 'végtelen" kontraszt tűnt fel, megnéztem pl. a 65 című filmet, hát az a Sonyn sokkal kevésbé lett volna élvezhető.
Egyébként a korábban általatok említett esetleges képhibákból semmivel nem találkoztam, nem volt csikozódás vagy ilyesmi, elszíneződés stb. LG okostévé rendszert meg ismertem, azt amúgy is szerettem. Szóval összességében úgy érzem, hogy egy lakótelepi lakásba ez a tévé egy soundbarral kimaxolta a moziélményt kb. (nincs túl drága soundbarom, de így is félek sokszor, hogy a szomszédok mindjárt átkopognak
Vhiktor