- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Jön az új EarFun Clip 2, van is hozzá 30% kedvezmény
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Google Pixel topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
válasz
Zsömica
üzenetére
Üdv, akkor a tököd vagyok
engem úgy érdekelnek a filmek ahogy azok ki lettek találva, nem ahogy a TV egy másik képprofillal megmásítja nekem az eredetitől. Ugyanezen elven akármilyen nemzetiségű filmet nézek, mindig eredeti nyelv. A spanyolt spanyolul, a koreait koreaiul, tehát eredeti hanggal, mivel az is a szinészi játék részét képzi, és úgy lesz teljes. Szinkron soha, főleg nem magyar. (Arról nem beszélve, hogy illúzió romboló ugyanazokat a hangokat más színészeknél hallani szinkron esetében) Eredeti nyelv, angol felirat, filmmaker mode.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Jön az új EarFun Clip 2, van is hozzá 30% kedvezmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- E-roller topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
engem úgy érdekelnek a filmek ahogy azok ki lettek találva, nem ahogy a TV egy másik képprofillal megmásítja nekem az eredetitől. Ugyanezen elven akármilyen nemzetiségű filmet nézek, mindig eredeti nyelv. A spanyolt spanyolul, a koreait koreaiul, tehát eredeti hanggal, mivel az is a szinészi játék részét képzi, és úgy lesz teljes. Szinkron soha, főleg nem magyar. (Arról nem beszélve, hogy illúzió romboló ugyanazokat a hangokat más színészeknél hallani szinkron esetében) Eredeti nyelv, angol felirat, filmmaker mode.
Vhiktor