Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lincoln76
aktív tag
Én is visszaküldtem nekem is kicsit görbe volt a kijelző és nagyon pipa voltam emiatt de minimálisan de a lényeg, hogy Pana jz1500 tévémnek egyszerűen sokkal szebb képe volt.
Azt olvastam a flatpanels-en hogy a samsusng-ok azért görbülnek mert nincs bennük hűtőborda Tényleg nincs?A másik szobában volt a jz és a Samsung részletei elvesztek plusz nem éreztem azt a simaságot mint a panasosnic-nál. Nem a mozgást mondom hanem a képminőség simaságát, sajnos nem tudom jobban kifejezni magam. A samsung-nál néha túl fekete volt, pl egy nő haja mint a panasoni-con és ha feljebb nyomtam a fényerőt akkor nem lett jobb a részlet hanem még jobban elromlott a képminőség tehát a részletek a samsung oled tévéjén nincsenek meg mint más oled tévén.
Most úgy döntöttem, hogy inkább veszek egy Lz1500-at 900 ezerért ami már nekem nagyon sok de akkor is. A sony QD tévéje nekem meg már a lélektani bő 1 millió feletti árával nem jön szóba sajnos de Kecskeméten láttam kiállítva és le voltam döbbenve mert brutálisan kitűnt a többi tv közül a képminőségével.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor