Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi77
senior tag
Hello!
Segítséget kérnék, mert lassan megőrülök.
LG OLED55C11LB a tévé. PC-ről menne a médialejátszás. A PC vezetékkel kapcsolódik a telekomos routerre, a tévé wifin.
A PC-n meg van osztva 4 különböző HDD-n egy-egy mappa, mindegyikben kb. 2TB-nyi fil, sorozat, zene. Tehát kb. 4x2TB-nyi megosztás.
A tévé látja a megosztott mappákat a saját médialejátszóján keresztül. De raktam fel már a PC-re Plexet, Serviiot, Universal Media Servert.
De valami bődület, hogy milyen lassan jelenít meg mindent. Bemegyek egy mappába és percekig olvassa a tartalmát és nem lehet tovább menni. Ha betölti a mappák indexképeit, akkor már bele lehet menni és akkor le lehet játszani a benne lévő tartalmat.
Csak nem értem, hogy 2023-ban ennek így kell mennie? Percekig kell várni arra, hogy kilistázza a könyvtárakat? 2010-ben egy Asus O!Play médialejátszó mindent látott és gombnyomásra mindenhová bement és mindent láttam, lejátszottam.
Vagy az a baj, hogy túl sok a mappa és a könyvtár? De ez ne legyen már probléma!
Kérem ha valakinek van ötlete, hogy mi lehet itt a gond akkor ossza meg velem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest