Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Gulyopapa
üzenetére
4k eseten a 3m is sok, hiaba 65". UHD eseten 1m es 1.15m, FHD -nal 2.2m es 2.6m az ajanlott nezesi tavolsag 55" es 65" eseten. Viszont a leggyakoribb, 720P -s adasra az 55" a 3.3m -es idealis nezotavolsagaval tokeletesen megfelelo, 65" -nal mar zavaro lehet.
Szeirntem az UH -nak nincsen szep kepe, osszevetve a Samsung uj HDR -es szeriajaval pl., az OLED -t meg nem is emlitem. Anno neztem en is, mert az 55" -os OLED aran kijott volna egy 65" -os LG LED, de a meret is nagy lett volna, meg a minoseg is csorbat szenvedett volna. A shopban egymas melle voltak rakva, es ugyan az az adas ment rajtuk,(ritka, mert a LED-nel nem igen szoktak olyan demo videot jatszani, ami tartalmaz sotet jeleneteket
) szoval szembetuno volt a kulonbseg.(a Samsungal szemben is)Partizan182: 3 napi PC-s hasznalat utan nem jott elo, neztem rendes FHD minosegu sotet filmeket is, ott sem. Szoval passz, en nem latom ezeket a ronda savokat. De persze az altalam leirt hiba sem mutatkozott addig, amig nem toltam be egy kb. 720P-s filmet. Szoval igen, ez nem a tv hibaja lesz, hanem a tomoritese.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anno 117: Pax Romana teszt
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) szoval szembetuno volt a kulonbseg.(a Samsungal szemben is)
Vhiktor