- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partizan182
senior tag
válasz
üzenetére
Próbáltam egy összehasonlítást lőni (első kép jutub videóból van, második a TV-mről készült tök sötétben ugyanannál a jelenetnél - Last of Us).
Röviden: igen, ez panel/elekronika tökéletlensége. Akkor jön csak elő ha NAGYON sötét szürke,szinte teljesen homogén képet nézünk, a fenti egy szuper extrém eset és a legdurvább amit az elmúlt fél évben láttam.
Közben cseréltettem a panelt, az újon sávosodás kevésbé látszik, a jobb oldalán jobban vinnyettál. Amennyire emlékszem a Fallout 3 elég szürke alapból, de azt érdemes figyelembe venni, hogy ez a jelenség kizárólag akkor jön elő amikor annyira sötét minden (de még nem fekete) hogy egyébként sem látsz semmit. A fenti példán látszik hogy azért olyan húdesokmindenről nem maradtam le a sötétedő szélek miatt.
Just for reference: a Last of Us-on kívül csak a Gone Home-ban találkoztam ezzel (amíg fel nem kapcsolod a villanyt a szobában), most pörgött le pl a Lords of the Fallen ami végig esti/sötét gótikus képi világ, egy percig sem volt gond.
Otthon azért meglesek pár F3 vidijót és szólok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- ASUS routerek
- Windows 11
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- HP ProBook 450 G6,15.6",FHD,i3-8145U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor