Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
válasz
junior19 #79099 üzenetére
Akkor kérdezek egyszerűbben:
Eddig csak SDR-ben játszottam, RGB Full 12bit a beállításom, PC címkével, Fekete szint magas. Minden jó.
Játszanék HDR-ben is: Bekapcsolom Windowsban a HDR-t. Mit kell átállítanom még? Amit egyből észrevettem, hogy a Lagom fekete teszt szar volt (fakó), emiatt a Feketeszintet Alacsonyra kellett állítanom a TV-n, és tökéletes lett a fekete.
Emiatt kérdeztem, ilyenkor a Windows Limited-re állítja a színkimenetet? Más magyarázatot nem találok rá, hogy miért nem jó a Magas Fekete szint beállítás bekapcsolt HDR mellett. És sehol sem találtam rá magyarázatot neten, hogy mit is csinál a Windows a kimeneti színekkel bekapcsolt HDR mellett.
A HDR kalibrálást természetesen a jónak vélt (Alacsony fekete szint) beállítása után csináltam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- YouTube
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Tv! 55"/4k/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp/Garancia
- JÓ ÁRON HIBÁTLAN 65" 4K UHD Samsung TV (UE65MU6102) Első tulajdonos..
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest