-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland-87
aktív tag
Hát én nem vártam meg a BF esetleges akcióit, megvettem egy 55B23LA típust. A közel 13 éves de már IPS-es régi szintén LG tévémhez képest egészen elképesztő ez a képminőség pedig még nem igazán állítottam be, illetve később lehet megfontolok egy kalibráltatást is.
Ami eddig egy fura jelenség, hogy a médialejátszó appon keresztül ha HDR képes "torrentről megvásárolt" filmet nézek akkor pont nem az történik amit a HDR-től várnék hanem sötétebb lesz az egész és egyelőre nem sikerült megtalálnom a választ hogy ez a letöltött anyag miatt van-e, esetleg valamilyen beállítás, ha a youtubeon indítok el egy HDR videót akkor az durván jó a simához képest, próbáltam vagy 10 letöltött filmmel de valahogy mindegyiknél sötétebbnek tűnik, mint ha levenném az oled fényerőt 30-40-re. Esetleg ha valakinek van tippje mit kéne beállítanom akkor azt szívesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Gaming notebook topik
- Philips LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Eladó használt de hibátlan és megkímélt Sony XR55A83JAEP OLED TV.
- SAMSUNG (QE55S85DAT) 140CM 100HZ SMART 4K OLED ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG OLED77C41LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82% Face ID nem müködik
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor