Új hozzászólás Aktív témák

• Sliderxy

senior tag

Egyre inkább gondolkodom C21LA helyett egy Panán. :U
    Amiket eddig olvastam kezdenek meggyőzni. Engem meg lehet ha jók az érvek mellette.

65-ös méretben szeretnék majd OLED-et, túlnyomó részt filmnézés és PS5 használatára. Jelenleg egy régebbi LG LED-et használok, ami már bőven megérett a cserére. PC-ről mennek a filmek PLEX-en keresztül, de nemrég jött az üzenet, hogy megszűnik a modellre a PLEX támogatás és azt is észrevettem, hogy egyre több fájl van amit nem tud kezelni. A PLEX alapvetően tetszik így lehet azt használnám az új TV-n is, hacsak nem tudtok jobbat ajánlani.

Olvastam itt hogy vannak jobb megoldások a PC-ről történő filmnézés helyett, minőségromlásról is írtatok itt, ami ha valóban így van akkor abszolút felejtős megoldás. Egyébként is macera a gépet benyomkodni filmezés előtt.

Tegyük fel, hogy megveszem az új TV-t, milyen eszközöket ajánlanátok mellé, hogy minőségromlás nélkül tudjak filmezni? NAS, stb... (Konkrét típusra gondolok ami redelhető ) BR lejátszóm van az tiszta sor, virágbolti rip-ekre gondolok leginkább, torrentezésre. Van-e mód arra, hogy a torrenteket mobilról távolról menedzseljem, otthoni PC-ről fájlokat toljak át.
    NAS-t még sosem használtam, gondolom valami ilyesmi lesz a megoldás, csak nem nagyom vágom én ezt ezért elnézést ha b*l**sz kérdést tettem fel. :B

Új hozzászólás Aktív témák