- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Netfone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sliderxy
senior tag
Egyre inkább gondolkodom C21LA helyett egy Panán.
Amiket eddig olvastam kezdenek meggyőzni. Engem meg lehet ha jók az érvek mellette.65-ös méretben szeretnék majd OLED-et, túlnyomó részt filmnézés és PS5 használatára. Jelenleg egy régebbi LG LED-et használok, ami már bőven megérett a cserére. PC-ről mennek a filmek PLEX-en keresztül, de nemrég jött az üzenet, hogy megszűnik a modellre a PLEX támogatás és azt is észrevettem, hogy egyre több fájl van amit nem tud kezelni. A PLEX alapvetően tetszik így lehet azt használnám az új TV-n is, hacsak nem tudtok jobbat ajánlani.
Olvastam itt hogy vannak jobb megoldások a PC-ről történő filmnézés helyett, minőségromlásról is írtatok itt, ami ha valóban így van akkor abszolút felejtős megoldás. Egyébként is macera a gépet benyomkodni filmezés előtt.
Tegyük fel, hogy megveszem az új TV-t, milyen eszközöket ajánlanátok mellé, hogy minőségromlás nélkül tudjak filmezni? NAS, stb... (Konkrét típusra gondolok ami redelhető ) BR lejátszóm van az tiszta sor, virágbolti rip-ekre gondolok leginkább, torrentezésre. Van-e mód arra, hogy a torrenteket mobilról távolról menedzseljem, otthoni PC-ről fájlokat toljak át.
NAS-t még sosem használtam, gondolom valami ilyesmi lesz a megoldás, csak nem nagyom vágom én ezt ezért elnézést ha b*l**sz kérdést tettem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- TCL LCD és LED TV-k
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- BestBuy ruhás topik
- RAM topik
- Sorozatok
- Hyundai, Kia topik
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor