- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sliderxy
senior tag
Egyre inkább gondolkodom C21LA helyett egy Panán.
Amiket eddig olvastam kezdenek meggyőzni. Engem meg lehet ha jók az érvek mellette.65-ös méretben szeretnék majd OLED-et, túlnyomó részt filmnézés és PS5 használatára. Jelenleg egy régebbi LG LED-et használok, ami már bőven megérett a cserére. PC-ről mennek a filmek PLEX-en keresztül, de nemrég jött az üzenet, hogy megszűnik a modellre a PLEX támogatás és azt is észrevettem, hogy egyre több fájl van amit nem tud kezelni. A PLEX alapvetően tetszik így lehet azt használnám az új TV-n is, hacsak nem tudtok jobbat ajánlani.
Olvastam itt hogy vannak jobb megoldások a PC-ről történő filmnézés helyett, minőségromlásról is írtatok itt, ami ha valóban így van akkor abszolút felejtős megoldás. Egyébként is macera a gépet benyomkodni filmezés előtt.
Tegyük fel, hogy megveszem az új TV-t, milyen eszközöket ajánlanátok mellé, hogy minőségromlás nélkül tudjak filmezni? NAS, stb... (Konkrét típusra gondolok ami redelhető ) BR lejátszóm van az tiszta sor, virágbolti rip-ekre gondolok leginkább, torrentezésre. Van-e mód arra, hogy a torrenteket mobilról távolról menedzseljem, otthoni PC-ről fájlokat toljak át.
NAS-t még sosem használtam, gondolom valami ilyesmi lesz a megoldás, csak nem nagyom vágom én ezt ezért elnézést ha b*l**sz kérdést tettem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- EA Sports WRC '23
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tesla topik
- Bestbuy játékok
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Rendelésre! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 2TB SSD
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPhone 11 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor