- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Pontosan... amióta erről kezdtünk beszélni több hsz-en keresztül, elkezdtem tudatosan figyelni...42-es IPS LCD-n is ugyan úgy szaggat.
Egyszerűen ki kell zárni az agyadból és a filmre figyelni. Nem olyan sok jelenetben van lassabb oldalirányú svenkelés, pontosan tudják ezt a filmesek is.
Egyébként szerintem pont a gyors mozgásoknál nem szabadna szaggatni. Eleve raknak rá motion blurt is, vagy elmosódik a nyersanyagon is. A 24p juddert én kizárólag a lasabb svenkeléskor veszem pl észre LCD/OLED-en.
Tökéletes megoldás erre sohasem lesz, max ha átállnak a 48p-re .Kitudja megtörténik-e valaha. Egyelőre nem túl nagy sikere volt az ilyen filmeknek.
(#7574) Sz.Miki: Nekem is baloldalt volt egy kicsi vertical banding... be kell járatni, kivárni pár komp ciklust... de általában mindegyik panel ilyen. Volt akinél "ujjászületett" a panel, az első kompciklusok után.

Új hozzászólás Aktív témák
- Robot tolna pénzszállító vagont a Honor alá
- Okos Otthon / Smart Home
- Akciókamerák
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Star Trek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Animal Crossing: New Horizons
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- Alienware 17r4 olvass
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor