Hirdetés
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
válasz
kgergo89
üzenetére
Najó de akkor vagy egy fekete pöttyöt nézegetek középen… vagy eltűnik de lehet más probléma az újjal, inkább utóbbi, hátha
. Előző panelem a sávosodás miatt volt cserélve, de amiatt már nem nagyon cserélnek. Azért az a fekete pötty sem túl szép látvány, ha olyan helyen lenne akkor talán de sztem az sem elfogadható. Tudom milyen a vertical banding mert az előző olyan volt, de most mérges is vagyok mert ez egy viszonylag jó panel és erre tessék… ha ez nem lenne szuper panel volna. 
Nektek mennyi idő alatt ment le a panelcsere? Nekem legutóbb tavaly nyár végén 3 nap alatt meg is jött a panel és cerélték.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Előző panelem a sávosodás miatt volt cserélve, de amiatt már nem nagyon cserélnek. Azért az a fekete pötty sem túl szép látvány, ha olyan helyen lenne akkor talán de sztem az sem elfogadható. Tudom milyen a vertical banding mert az előző olyan volt, de most mérges is vagyok mert ez egy viszonylag jó panel és erre tessék… ha ez nem lenne szuper panel volna. 
Vhiktor