- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 17 - alap
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
válasz
kgergo89
üzenetére
Najó de akkor vagy egy fekete pöttyöt nézegetek középen… vagy eltűnik de lehet más probléma az újjal, inkább utóbbi, hátha
. Előző panelem a sávosodás miatt volt cserélve, de amiatt már nem nagyon cserélnek. Azért az a fekete pötty sem túl szép látvány, ha olyan helyen lenne akkor talán de sztem az sem elfogadható. Tudom milyen a vertical banding mert az előző olyan volt, de most mérges is vagyok mert ez egy viszonylag jó panel és erre tessék… ha ez nem lenne szuper panel volna. 
Nektek mennyi idő alatt ment le a panelcsere? Nekem legutóbb tavaly nyár végén 3 nap alatt meg is jött a panel és cerélték.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hónap garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Előző panelem a sávosodás miatt volt cserélve, de amiatt már nem nagyon cserélnek. Azért az a fekete pötty sem túl szép látvány, ha olyan helyen lenne akkor talán de sztem az sem elfogadható. Tudom milyen a vertical banding mert az előző olyan volt, de most mérges is vagyok mert ez egy viszonylag jó panel és erre tessék… ha ez nem lenne szuper panel volna. 
Vhiktor