- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
válasz
kgergo89
üzenetére
Najó de akkor vagy egy fekete pöttyöt nézegetek középen… vagy eltűnik de lehet más probléma az újjal, inkább utóbbi, hátha
. Előző panelem a sávosodás miatt volt cserélve, de amiatt már nem nagyon cserélnek. Azért az a fekete pötty sem túl szép látvány, ha olyan helyen lenne akkor talán de sztem az sem elfogadható. Tudom milyen a vertical banding mert az előző olyan volt, de most mérges is vagyok mert ez egy viszonylag jó panel és erre tessék… ha ez nem lenne szuper panel volna. 
Nektek mennyi idő alatt ment le a panelcsere? Nekem legutóbb tavaly nyár végén 3 nap alatt meg is jött a panel és cerélték.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- Windows 10
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- Milyen routert?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Előző panelem a sávosodás miatt volt cserélve, de amiatt már nem nagyon cserélnek. Azért az a fekete pötty sem túl szép látvány, ha olyan helyen lenne akkor talán de sztem az sem elfogadható. Tudom milyen a vertical banding mert az előző olyan volt, de most mérges is vagyok mert ez egy viszonylag jó panel és erre tessék… ha ez nem lenne szuper panel volna. 
Vhiktor