Hirdetés
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Amúgy 3 kellemes csalódás, a sok rémhír után nekem a mozgás LCD-hez képest nem olyan vészes. Én azthittem a 0.1 ms response time miatt úgy szaggat mint nagyi az organikus túrós pogácsát szokta. Másfelől én szappangyűlölőként "Élénken" néztem egy ideig defaulton, és szavamra szerintem a Truemotion sokat fejlődött 5 év alatt. Akció scifire teljesen oké egy 3/3. (Jó az is igaz, hogy a YT-n nem tudom van-e egyáltalán 24p mozifilm... amíg nem próbáltam ki minőségi 24p-vel, addig nem tudom)
A másik, néztem game videókat, ahol a VA panel elvérzett, mert kinyírta a részleteket forgáskor. Ez itt brutál tiszta, pontos mint IPS-en... de nincsen szürkésfekete.
Szóval még az SDR game is igen impresszív. Nekem bőségesen elég a 60 FPS. Persistence blur engem szerencsére nem zavar egyáltalán.4K HDR videóktól eléggé eldobtam magam. Ha lesznek mozik általánosan marha jó lesz ez a tech. Fényerő nekem teljesen rendben van, én az ABL-t se vettem észre, pedig volt pár full screen világos jelenet. Max a tök fehérnél vágta le picit. Image retentiont sem láttam pedig kint voltak a menük sokáig. Kompi ciklus még nem futott mert nem telt le a 4 óra.
Szóval összességében, nekem kellemes csalódás. Már csak meg kell etetni jóféle anyagokkal

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor