Hirdetés
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
junior19
üzenetére
Mint ahogy mondtam mind azért volt, hogy felmérjem, hogy mi a helyzet. Lehet nem volt etikus, de ezt nem is tagadom (piackutatás).
De az sem etikus, amikor valaki olyan kalibrál, aki nem tud HDR-t és Dolby Visiont és mégis úgy adja el. Vagy ha nincs mintagenerátora vagy ha nem profilozott a koloriméter vagy ha azt mondja hogy bekalibrálta a HDR-t, de közben nem mért egyetlne HDR mintát sem és sorolhatnám.....Szerintem senkinek nincs joga engem kérdőre vonni csakis annak akinél voltam kint személyesen és nem elégedett (ilyen még nem volt....).
De pl azt soha senkinek nem hoztam nyilvánosságra és nem is fogom, hogy ki rontotta el nálam. Ez viszont etikus.
Soha senkire nem panaszkodtam itt a fórumon, hogy nem ért hozzá, holott ha még tudtam is ezt, akkor sem.Egyébként meg ha akkor tanultam volna ki (ami nem így volt) akkor szerinted pár év alatt nem lehet ebből profivá válni?
Nem tudom miért támadsz, tudtommal soha nem ártottam Nekes és másnak sem, a tesztjeimben is direkt kiteszem a mérési eredményeket még HDR-ről és Dolby Visionről is. Amit más nagy oldalak meg kő keményen titkolnak....
Ha titkolni valóm lenne akkor lett volna annyi eszem, hogy új profllal regisztrálok az oldalra és úgy hírdetek, de nem tettem, holott tudtam, hogy kereshető minden. Nincs titkolni valóm.
Sajnálom ha anno elvettem az idődet, ha van ötleted hogyan akkor megpróbállak kompenzálni.
Nekem pozitív volt a privát beszélgetésünk mert kiderült, hogy Te értesz hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor