- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Magisk
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirig
csendes tag
válasz
Petykó78
üzenetére
Szia,
három plazma tv-m volt - az egyik egy Panasonic, még nagyon a sík képernyős tv korszak kezdetén (full HD-t nem is tudott, csak 720p), később egy Pioneer Kuro 5090 és végül a Panasonic 55VTW60 (és persze egy pár LED-es is
).
Egyik sem volt képes olyan gyönyörű színeket és mély feketét varázsolni, mint ez az új oled-em !
Semmiféle sávosodást nem vettem észre a kijelzőn és a kinti fórumokon sem olvastam ilyen hibáról. Ami talán érdekes lehet azoknak, akik a "B" modellen gondolkodnak és sokat szeretnek játszani (PC, PS, XBox) a tv-n,
az input lag nagyon magas ezeken az oldeken. A "C","E" és "G" modelleknél kb. 32-35 ms, míg a "B"-n kb. 53-55 ms. Sokan arra gyanakodnak, hogy ez a processzortól van, mivel 3D megjelenítés nincs, sem pár más gimmick ami a többi modellekben van, így az LG egy gyengébb SoC épített be a "B" modellekbe.
Még egy érdekesség - és ezt az LG hivatalosan is megerősítette - az idei modellekbe, a "B"-től a "G"-ig, mind ugyanazon (magas) karakterisztikákkal gyártot kijelzőket (paneleket) építik be tehát, elméletileg, egy "B" és egy jóval drágább "G" modell között, a kép megjelenítésében (a színek, a mély fekete megjelenítése, stb.) nem lehet semmi különbség.
Persze, azt mindnyájan tudjuk, hogy panel és panel között lehet és van is különbség...
Én, a mai napig,a fát kopogtatom, hogy egy ilyen tökéletes panelt fogtam ki, mint ami az én kis "C"-ben van
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
Vhiktor