Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtibee2
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést az offért, a végén megpróbálok egy kicsit on is lenni, csak szeretném megosztani az LG Ügyfélszolgálatának működésével kapcsolatos élményemet. Kb. 1 hónapja vettem egy OLED TV-t, amiről korábban már leírtam a véleményemet. Ma azonban felvetődött egy kérdés a termékszavatosság ügyében, nevezetesen, hogy az outletben vásárolt TV-mre is érvényes-e a 2 év LG jótállás.
Ahogy a lentebb kifejtett információhoz hozzájutottam, az nem mindennapi: elindítottam az LG weboldalán a chatet, beírtam a kérdésemet, majd 16 mp-cel később már kaptam is a választ. Ezen egy kicsit ledöbbentem, ilyen hamar még soha nem kaptam meg információt korábban sem hatóságtól, sem egyéb szervezettől, cégtől, sehonnan. Le a kalappal az LG előtt!
És ahogy ígértem, egy kicsit on is leszek: az outletes vásárlók nem érvényesíthetik az LG-féle 2 éves jótállást, csak az eladó jóindulatában bízhatnak.
Köszönöm, hogy ezt leírhattam, elnézést az offért!
Üdv.:
M. Tibor
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor