Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Tehát pont határon vagy.
Ez egy olyan határ ahol szépen lassan elkezd látszódni a szerkezet. Persze valakit nem zavar és nagyon erősen függ az anyagtól is na meg a szemedtől. Egészséges szem szinte nincs, előbb utóbb mindenkinél lesz egy kis rövid/távollátás. Nekem 0.5 dioptria kb, ezért szemüveget sem írtak. Most kezdett picit romlani és a korrekcióval kb meglepődtem, hogy ennyire életlenül láttam a részleteket eddig. Tényleg mintha SD - HD váltás jött volna ki.
... de mint írtam a 4K kicsit overkill 55 colra, és a FHD is teljesen jó. Csak nincs köztes választás egyszerűen + mindenképp marad tartalék a 4K miatt.
Ilyen szempontból az alsó érték (1m) nem számít, mert "túl nagy" a felbontás 55 colra. Egy Iphone Retina displayt sem nézel 2 centiről, mert csak onnantól látszik. A felső érték már annál inkább (220 cm) - annak aki érzékeny rá főleg, persze szemüveggel/ kontaktlencsével korrigált szemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor