Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
Gigicuci
üzenetére
Én pont egy Sony XH950-et akartam venni, de asszem mégis oled lesz... 2010-ben vettünk egy pana plazmát szüleimmel, még mindig azt használják, pont ugyan olyan a távirányítója, mint a 2020-as hz980-nak... :@
Nekem most egy alap LG-m van, de a távirányítótól tényleg nehezen válnék meg, a lejátszó meg mindent lejátszik, összes ncore 4k formátumot, remélhetőleg az új LG is ilyen lenne, de ugye pl Sonynál sem lenne gond, mert ott meg androidra tudok tölteni lejátszót, panáról nem tudok sokat ezügyben sem... Persze talán a képminőség az elsődleges, de eléggé dícsérik a CX-es LG-t így szerintem nem lenne rossz választás, állítólag tükröződése sem rossz. Persze meghallgatnék olyat is, aki ezt a TV-t használja, vagy látta élőben a kettőt. Holnap mondjuk lemegyek MM-be, de ott nem egymás mellett lesz a kettő. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- További aktív témák...
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor