- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Akit nem zavar, azt nem zavarja, nekik a jobb, én sajnos háklis vagyok ezekre k..ra.
A panel egyébként dobozban volt, itt lett kibontva és - akinél volt ilyen csere biztosan tudja-, hogy durva csomagolás mellett, valami ezüst hővédővel is védve van a panel teljesen. Fóliát is én szedtem le róla, mikor a helyére került.
A dobozára raktam két plüss plédet, erre fektettük a tévét négyen, majd szétkapták a hátsó részét, "régi" panel kiemeljük eltesszük máshova, hajlik, mint valami papír uhh B+. rosszul voltam a látványtól, de szerintem mindenki...
Na ez engem nem érdekel, ha eltörik (mondom magamban), de az új, azzal ne legyen semmi.
Végülis a dobozából finoman lett kicsúsztatva a plédre.
Itt már ki van cserélve, csak a takaróburkolat van vissza, aki még nem látott ilyet..
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 10 millió fölött a NieR:Automata, a Square Enix pedig folytatást sejtet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- World of Tanks - MMO
- Death Stranding (PC)
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor