Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madwe

nagyúr

válasz Piftuka #50948 üzenetére

számomra ez pánikkeltés:
    “Biztos vagy ebben? Lassan nem lesz hibátlan példány a piacon... Létezik még olyan egyáltalán?”
    “(És szerintem ezeknek a kicseréltetett tévéknek, paneleknek a jelentős része jön vissza új csomagolásban, "refurbished" termékként a gyártótól.)
    De komolyan... ez elképesztő, és elkeserítő. :(.”
    nyilván lehet hibás panel, amit cserélnek.

“Abnormális amilyen mértékű minőségi szórás van az OLED panelekben. Ahogyan az is, hogy valakinek 9 hónap alatt a negyedik tévéje lesz "elfogadható".”
    mégis milyen statisztika alapján mondod? Mert ebben a fórumban volt 10 ember 5 év alatt akinek hibás a panelje, vagy a nemzetközin az a kevesebb mint 100 panaszos alapján? Szerinted ez milyen hibaszórás? Egy fórumra jellemzően eleve az fog inkább írni, akinek gondja van. 5 év alatt egy hszt nem ejtettem meg itt (max a vásárlás ideje körül tettem 1-2 hszt), h sziasztok, 5 éve használom hibátlanul a c6omat... nyilván amikor a cx near black villog beírtam, panelt berendelték lgtől, lassan ideér s cserélik.
    nem mellesleg nyilván aki high end készüléket vesz jobban megnézi tesztábrákkal, s jobban kibukik a banding, tintingl near béack hiba (esetemben is csak dv tartalom esetén near black jeleneteknél jön elő, ha figyelem)

szóval előfordulhat banding, tinting? Igen, de ez rögtön kibukik, gariidőn belül, nem probléma, mert cserélik. S az h milyen arányban fordul elő, megbecsülni se tudjuk, minél nagyobb a panel annál jellemzőbb. De egy milliós eladott példányszámban termékről pár tizen panasz alapján milyen statisztika alapján jön ki meked, h abnormális mértékű a szórás?

s akkor ott a burn in rémhistória, ami gariidőn túl is bekövetkezhet. Egyrészt ez saját tapasztalatom szerint bőven túl van lihegve, másrészt akinek telik félmillió +os tévére s ne adj isten 3-4 év múlva beég, férjen már bele egy panelcsere saját kontóra, ami azért töredéke a tévének... ha tényleg abuzálta a tévét s beégett, de még a régi paneleket is rendesen nyúzni kellett h ez megtörténjen...

Új hozzászólás Aktív témák