Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
lala666
üzenetére
Valóban nem.
Megvettem kapásból az E6V-t, nem én voltam az aki két hónapig járta a boltokat amikor OLED vásárlásra adtam a fejem. (C6V-t és 910V-t is teszteltem konkrétan sporttal)
C6V-n még gondolkodtam is, de csak az íveltség vette el a kedvem tőle, amúgy jó készülék.A srác fentebb a focira kérdezett rá, leírtam a véleményem.
Ez egy nyilvános fórum ahol ezt megtehetem, akkor is ha nem értesz egyet ezzel.
Nektek más a véleményetek, nincs ezzel baj... nekem nem normális tévénézési szokásaim vannak, leírtam, hogy miért. Sőt, a srácnak javasoltam a tesztet - ha ez érdekli menjen el és nézze meg, hogy az általa favorizált modellen miképp fest a foci.Mi otthon négyen vagyunk, amennyiben beesik hozzánk valaki akkor az már öt - és ha épp megnézünk valamit, akkor biza bármilyen fájó, de valakinél előfordulhat, hogy akár 30-40 fokos szögben fogja látni az OLED-et, mivel a kanapék 2 méterre vannak a tévétől.
Most is épp megy valami otromba mese, miközben ezt írom 40 fokban látom a cuccost.
Ez nem normális, vállalom. Ha most épp egy teniszmeccs menne, a vonalak biztosan nem lennének egyenesek, ebben szinte 99%-ig biztos vagyok.Viszont szeretem, hogy amennyiben valaminek egyenesnek kellene lennie, az legyen egyenes a lehető legszélsőségesebb esetben is. Ha már ilyen fasza a betekintési szög.
Nem majdnem egyenes, vagy tudomhogynemegyenesdenemveszemészre.Mások vagyunk, a véleményem csak 1db, a tietek meg kb 5db.
TI vagytok többségben.
Érdekes, hogy amint leírom az íveltséggel kapcsolatos ellenérzéseimet, azonnal rámront a 910V-s siserehad.
AZ egy kurva jó tévé, kurva jó áron... viszont nekem 1 dolog miatt nem tetszett = ezért mást vettem. Nem értem mi ezzel a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Tőzsde és gazdaság
- Elden Ring
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Milyen légtisztítót vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ez nem normális, vállalom. Ha most épp egy teniszmeccs menne, a vonalak biztosan nem lennének egyenesek, ebben szinte 99%-ig biztos vagyok.
Vhiktor