- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clever0
senior tag
válasz
Partizan182
üzenetére
Úgy tudom, hogy moziban 1 képkockát 3x mutatnak, vagyis a szem (és az agy) 72 kockát lát, nem 24-et és én még azt is zavaróan villódzónak látom. Emlékszem, hogy a monitorok hőskorában mekkora különbség volt a 75 és 100 Hz-es megjelenítők között. Még azt is néztük, hogy a VGA kártya és a monitor ne interpolált képet tudjon csak. Én is azt gondolom, hogy a 21-ik században szégyen, hogy a digitalizációval csak a felbontás nőtt, a képkockák száma nem a mozi és a tv szabványokban. Arról is meg lehetett volna állapodni, hogy ne maradjon meg az 50 és 60 kocka különbség, aminek a konvertálása jól látható döccenésekben nyilvánul meg. Ugyanígy a mozi szabványt is összehozhatták volna a tv-vel, hogy ne kelljen trükközni a film sugárzásakor.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor