Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MultiDoodad
aktív tag
Mivel készülődöm a pa5 és xbox sx jövetelére, gondoltam kiépítem magamnak a játék kuckóm véglegesre.... A jelenlegi Lg B9 tévém megkapja öcsém aki szintén várja már a ps5-t és erre alapozva gondoltam lassan vásárlok egy Lg CX 48” mert ebben a méretben kényelmesebben elférnék mint most a 55” tévémmel. Keresgélek neten (németországban, mivel itt tartózkodom többet) erre mi jön velem szembe?
Bár csak 1-2 hónap múlva tervezem a vásárlást (addigra lefutnak az első 30xx kártyák hdmi 2.1 tesztek), de ezt azért nem tudom hova tenni. Hihetetlen, hogy a nagyobb képátló olcsóbb most mint a kisebbik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- D-Link DIR-860L
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- További aktív témák...
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor