- VoLTE/VoWiFi
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Garmin topik
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Nem értem mi a baj a HBO Go-val, annak használatával?
Vásárlás előtt próbáltam minden adatot specifikációt megtudni a tv-ről, sajnos az HBO Go kimaradt, eszembe nem jutott volna, hogy egy ilyen készülékből hiányzik, SŐT LE SEM TÖLTHETŐ rá.
Aki tévézik, annak miért nagy igénye ez?
Millió film, sorozat (régiek is) ott vannak, egy gombnyomásra elérhetőek!?!?!
Régi (5 éves) Samsung LED tv-n minden működött, semmi kütyü, semmi box, semmi mókolás nem kellett.
Az meg abszurd, hogy itt egyesek csak a nagyon silány felhozatalú 4K tartalmakra “engedélyeznek” Oled tv vásárlást.
Erős Antoniat, és Szellő Istvánt is ezen fogom nézni, 1080i-ben mert ez van, sőt vannak egyéb csatornák műsorok is, amit szeretek és kénytelen vagyok akár SD minőségben megnézni, mert “csak úgy jön”.
DE emellett szeretnék 4K tartalmakat is nézni, gyönyörködni a képi világban, kikapcsolódni, vagy szórakozni egy kiváló minőségű netflix -es filmet, vagy sorozatot megnézni.
Mivel megtehetem, így engedtessék már meg, hogy ezen utóbbi felhasználói igényeinket is kihasználva vegyek egy Oled televíziót.
(#48480) Jorgi Kormi!
Pontosan!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor