- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
válasz
adamssss #47021 üzenetére
Hogy őszinte legyek pusztán azért akartam a C9-et mert mindenhol azt hallottam/olvastam/néztem, hogy ha nincs közte árban sok különbség, akkor jobban megéri. Nomeg a chipset/RAM miatt kicsit talán future proof is lenne. Hülye voltam, mert ~3 hónapja ott volt 380k körül és nem hoztam el, erre kifutott...
Gondoltam én is hogy jó lenne nekem a "sima" is és nem kell a nagyobbik testvér, de ez már nyilván tárgytalan. C9-re nem adnak annyi garit így, és vissza se lehet küldeni, ha valami olyan nyűgje lenne ami miatt elállnék, de hát ez az outlet.
B9 képfeldolgozása tehát akkor annyival nem rosszabb hogy ezt érdemben észre lehessen venni? Netflix 4k, Youtube, PS4Pro, Plex, HBOGO lenne leginkább használva rajta. Emellett PC géming is, de azt csak ritkábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest