Hirdetés
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Netfone
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
Northlorien
üzenetére
A BO pont rossz példa, eddig két oledjük jelent meg, mindkettő elképesztően aránytalan design-nal rendelkezik. (illesztési pontatlansággal pluszban)
Egyik sem lett szép, szerintem.Ugyan nem emlékszem már a hőtanra, de melyik a hatékonyabb hűtés szempontjából?
Ha egy vékony panelt felszerelsz a falra és külön van az elektronikája (WX), vagy rajta van az elektronika de nagyon vékony, pl (GX)... ellentétben a BX, CX-szel amelynek a hátán van egy vastag műanyag tasak, benne az elektronikával, táppal(?)
Feltételezve, hogy a klímát nem irányítod a tévére(!). Nyilván ekkor nagyon jó lesz a hűtése.
Ha a WX-et felteszem a falra egy az egyben - márpedig máshova nem tudom rakni, akkor szerintem annak lesz a legjobb a hűtése.
Abban gondolom egyetértesz, hogy egy tégla vagy kőfal nem fog elvérezni egy aprócska meleg táppal szemben.
Van egy 2012-es MacPro-m, otthon. (64 GB RAM, 12 xeon mag, RX580 8GB stb...stb...)
Szerintem a legtöbb Apple laptopnál gyorsabb a mai napig. Igaz, tettem bele ezt-azt utólag.
Az egész gép egy aluminiumtégla.
(igaz, 980 wattos táp)
Egyébként jók az Apple gépek, sajnos az emberek többsége nem ismeri őket, ezért divat fikázni. Jó a rendszerük nagyon.Úgyhogy igen, van aki másképp gondolkodik.
Én nem vagyok hajlandó csúnya tárgyat venni, ha van szép is.
Aki nem teszi meg azt a szívességet, hogy megbíz egy formatervezőt - hogy szép is legyen a termék ne csak jó - attól nem fogom megvenni a termékét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux haladóknak
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor