- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- A Razr 70 is előkerült
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mucsácsó
tag
jesszus...
és még elgondolkoztam 400k-ért az AG8-on, mert tényleg oda-vissza vannak a képéért a tesztekben is - sőt, elvittem édesanyámékat is MM-be megmutatni nekik az OLED-eket, és ők is azt mondták totál "laikusként", hogy a SONY képe bizony sokkal szebb..
ami jól is hangzik, ellenben odajött az MM munkatárs, és kifejtette, hogy minap 1 nap után hozták vissza sűrű anyázással egy AG8-at, mert használhatatlan rajta a rendszer, egy youtube videó nem tud akadás nélkül lemenni - hasonló jelenségeseket írt le, mint amit a videódón is látható
meg állítólag önkényesen formázza a rácsatlakozott eszközöket, de ez mondjuk szerintem user-error inkább...azt hiszem maradok a B9-nél, vagy egy LED-es XG95-nél - B9-nél picit még a mozgást szidják és hogy nagyon sötét a képe és gyengusz HDR - nem tudom, mennyire helytálló a kritika..
azért a B9 menüje használhatóbb azért, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
meg állítólag önkényesen formázza a rácsatlakozott eszközöket, de ez mondjuk szerintem user-error inkább...
Vhiktor