Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Honor Magic V2 - origami
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
@chros - Na, ezen most nyalakodhatsz. LG B8 v05.10.50
Az SDR-t elfelejtettem lementeni, de az úgyis unalmas. Nézd meg ezeket:
DV: [kép] [kép] [kép] [kép]
HDR10: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Egyszerűen nem értettem, hogy mi ez. Először azt hittem, hogy csak valami CalMAN konfigurációs hiba (én felejtek átállítani valamit), aztán azt, hogy azzal követtem el hibát, mikor a DV Cinema Home-ot kalibráltam (és talán a B8-on [legalább is ezzel a firmware-el] mégsem ugyan az a két Cinema mód, ha már reset-elve vagy kalibrálva vannak --- de már használtam így a DV Cinema Home-ot több LG TV-n is, az alap eltérésük abból az 1DLUT-ból adódott, amit felülír a CalMAN). De kb. ugyan ilyen a gyári Cinema mód ellenőrző mérése is (a tone curve része).
Tehát a HDR10 és a DV módok "alatt" is ugyan úgy van kalibrálva a kijelző, de mikor visszakapcsoljuk a HDR feldolgozást, akkor sokkal pontatlanabb lesz a DV, mint a HDR10.
Nem tudom, hogy ez vajon honnan jön, az új firmware-e az oka, és akkor melyik (általában nem is szoktam csinálni ilyen visszakapcsolt ellenőrzést, mert a Dolby chip munkájába úgysem tud belenyúlni senki és elvileg elég egyszer megcsinálnia valakinek egy-egy TV típuson, hogy tudjuk miként működik, azon túl pedig sokkal több >=C modellel volt dolgom, mint B-vel, szóval felőlem akár mindig lehetett ilyen a B8). Most külön kértek tőlem grafikonokat, és ezért futtattam le így is. (Az SDR grafikonok hiányoznak, mert sohasem fogom megszokni, hogy nem ment automatikusan a CalMAN. Mikor átlépek egy új template-be, akkor töröl minden adatot, nekem kéne kézzel mindig Save-t nyomni, és néha elfelejtem...)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 77S95F 83S95F 3év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor