Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
myl
csendes tag
Sziasztok, lassan túlvagyok a bejáratási időszakon, legalábbis a nagyján (kb. 100-110. óránál tartok) a C9-cel, és eddig viszonylag próbáltam kíméletesen bánni a TV-vel, kerültem a hosszú HDR filmeket és játékokat, csak SDR ment, viszont a 100. óra után mostmár viszket a tenyerem és bele szeretném vetni magam a HDR világába.

A kérdésem az lenne, hogy HDR játékoknál (PS4 Pro) mennyire para a fehér felirat IR/burn-in szempontjából? Filmeknél/sorozatoknál megoldottam ezt az általatok javasolt szürke/áttetsző fehérrel, viszont a játékoknál ugye nagyon ritka, hogy a méreten túl bármi mást lehessen állítani, így ott eredendően fehér lesz.
Bizonytalan vagyok ebből a szempontból, mert éppen megértem a dolgokat feliratok nélkül is ha azt mondjátok, hogy inkább kapcsoljam ki, de a megszokás miatt mégiscsak azzal lenne az igazi, ezért lennék kíváncsi a tapasztalataitokra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor