Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Mobil flották
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Tudsz olvasni? Magyar vagy? Akkor? Bátor vagy? Gyere el. Hányszor ismételjem meg? Nem mersz? Miért nem?

Mindenki számára adott a lehetőség. Várom szeretettel. A bátrakat és téged, a gyávákat is.
Elmondtam, hogy amiket írsz sületlenség. Nincs mögötte semmilyen tapasztalat és ez be is igazolódott abból amiket írtál.
Ha valaki kíváncsi rá mi a valóság bátran írjon privátot. Rajta! De tapasztalat nélkül ne higgyetek el minden marhaságot amit a wannabe hit-ben élők hajtanak, de nem mernek saját szemükkel megnézni. Itt be is fejeztem. Elvakult hittel, tudatlanul élj tovább. Sok sikert!
Videóra pedig a hozzád hasonló ember azzal jönne, hogy szerkesztett videó. Másrészt sok pepecselés és idő, ami nekem nagyon drága.
Gyere el nézd meg MAGAD, ha mered. Ja, nem mered... Ettől függetlenül az ajánlat áll.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Assetto Corsa EVO
- Milyen egeret válasszak?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor