Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• alaves
    addikt

Őszintén szólva 100-as, mert nem nagyon szoktam ps-ezni, csak most itthonlét miatt elkapott a kedv, hogy végigvigyem a játékot és nem néztem, hogy mennyire van beállítva.
    Az azért nonszensz, hogy ennyi játékidő alatt már ennyire elcseszte. De az meg a másik, hogy pixel refresh-től mi a tökért jelentek meg középen és jobb oldalt a függőleges sávokban azok a karakterek/vonalak, mert előtte semmi ilyen nem volt, ez a képeken is azért látszik... Most járatom a tévét, hátha "elfelejti" :D Meg kap 1-2 pixel refresh-t és ha nem javul akkor bejelentem.
    Ha ezt nem cserélnék azt tuti nem hagynám annyiban, mert én csak a hud beégést ismerném el, de ami a legjobban szembetűnő szinte minden videónál, azt nem én csináltam

Tovább sulykolom: 17-33 OLED fény, heti minimum egy kézi pixelfrissítő futtatása! (egész napos játék után pedig a nap végén)

Nálad a "szerencsétlen" pixelfrissítő folyamat "feladta" a kiegyenlítést és össze-vissza próbált valamit kihozni a helyzetből, de már nem tudta mert túl nagy volt az eltérés (ami itt 1-2%-ot jelent!)

Új hozzászólás Aktív témák