- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Netfone
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clay
senior tag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Pont az a gond a túlságosan megemelt élességgel, hogy borzasztó kontrasztos lesz az alakzatok széle. Olyan mintha ceruzával körberajzolnád. Elég fura lenne ha a "bőrhibákat" nem alapozóznák le a sminkesek, főleg valami holivúdi szupperprodukcijóban. Amit ilyenkor látsz az rohadtul nem az, mint amit látnod kellene. Én 10 fölé soha nem tenném ezeken a tévéken.
Az meg, hogy az egyik filmen így svenkel, a másikon meg amúgy, egyet tudok érteni mert én is észrevettem már. És tényleg nem a virágbolti verziókon múlik, hanem a filmkészítőkön.
Ha egyszer jól be van állítva a tv, akkor szerintem felesleges állítgatni filmenként. De ez az én véleményem, ha valaki állítgatni akartja minden alkalommal tegye nyugodtan, a lehetősége szerencsére meg van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor