- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
Na ma végére értem a szerviz "kálváriának".

Figyelem! A következő "műsorszám" - pláne az elmúlt napok fényében - egyes olvasóink nyugalmát magzavarhatják!

Szóval ugye kicserélték a panelt pénteken - 2 hete - miután hibás volt (gyári panel), hétfőn telefonáltam LG-nek, ahogy felvette, már mondta is, hogy látja mi az előzmény, erre mondtam, hibás ez is. Azt mondta ez nagyon nem jellemző, legsűrűbben a táp hibásodik meg.
Elmondtam, én hogy látom és mit szeretnék (csereutalvány). Nem szakított félbe nyugodtan, türelmesen végighallgatott. Én is nyugodt voltam, még a hangomat sem kellett megemelnem, és győzködnöm sem. Megértette, mondta beírta közleménybe, viszont ez nem az ő hatásköre, hanem a szerviz döntése lesz, hogy mi történik.
Délután hívott is a helyi szerviz, küldjem a fotókat és a számla másolatot, mert küldik Pestre. (Előzőleg a számla nem kellett és a képeket Lengyelországba küldték, erre kifejezetten emlékszem). Nem történt semmi, így egy hete hívtam az LG-t újra, azt mondták látják, hogy folyamatban van (de mi?
), így azt kérik várjak még türelemmel, majd a helyi szerviz fog keresni. Pénteken jött a telefon, az elbírálás pozitív, tehát csereutalványt állítanak ki.
Sajnos nem tudnak kijönni érte ma, így ha tudom vigyem be. Szétkaptam, visszadobozoltam és elvittem, a papír már készen várt. "60" körüli szervizes, nagyon korrekt, lelkiismeretes volt végig, 2x is elmondta ez a pénz nekem visszajár, bármi történik. Az akció más, ettől független, élhetek vele, de az összeg ennyi.
Visszamentem a (helyi)boltba, mert netes vásárlás volt, az üzletvezető kérdezte mit szeretnék, mondom azt az infót kaptam le is vásárolhatom vagy kérhetem is vissza. Igen és neki mindegy melyik.
Mondom akkor pénz. Kp nem lehet mert az összeg... (500k, azóta sem értem, megvenni hogy lehetett kp-ra akkor?
) Céges vásárlás, de mondta mind1 mire utalják vissza. Magánszámlára kértem végül. Hétfőn hívtak is, hogy csak a cégesre utalnák vissza.
Mondom direkt kérdeztem.. Mind1. Ma végül meg is jött az összeg (edigital amúgy). 
Pont 1 hónapja jelentettem be a gyári penelhibát LG-nél. 2 szerviz ügyintézésre, szerintem ez teljesen jó idő. Nálam az egész, így "csillagos ötös", bár ez gondolom nem is kérdés. Mint ahogy az sem, hogy a tévé "hibás" volt... LG viszont szerintem túlontúl elnéző, mert azért 3-4-5 pixelhibával a 8,3 millióból, azért szerintem együtt lehetne élni.

Gondolom, mondanom se kell, mely gyártó készülékét fogom választani.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Addig is, valahogy túlélem a "régi-új" szettemmel, amit már péntektől nyúzok
:
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Spórolós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PR-Telecom
- GTA V
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Samsung A17 mobiltelefon
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), így azt kérik várjak még türelemmel, majd a helyi szerviz fog keresni. Pénteken jött a telefon, az elbírálás pozitív, tehát csereutalványt állítanak ki.
Sajnos nem tudnak kijönni érte ma, így ha tudom vigyem be. Szétkaptam, visszadobozoltam és elvittem, a papír már készen várt. "60" körüli szervizes, nagyon korrekt, lelkiismeretes volt végig, 2x is elmondta ez a pénz nekem visszajár, bármi történik. Az akció más, ettől független, élhetek vele, de az összeg ennyi.
Mondom akkor pénz. Kp nem lehet mert az összeg... (500k, azóta sem értem, megvenni hogy lehetett kp-ra akkor?
Mondom direkt kérdeztem.. Mind1. Ma végül meg is jött az összeg (edigital amúgy). 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor